- Biitsiä Hietsussa vuodesta 1995 -

Juniorit

juniorit

Hei lentisjunnu! Oletko kiinnostunut beach volleyn harjoittelusta talvikauden aikana?

Hietsu Beach Volley ry, Biitsi Vantaa ry, Suomen Beach Volley Oy ja Beach Volley Team Finland Oy käynnistävät yhdessä lentisjunnuille tarkoitetun beach volley treenivuoron syksyllä 2016. Kutsumme mukaan 12–17-vuotiaita jo muutaman vuoden lentopalloa harrastaneita junnuja harjoittelemaan säännöllisesti beach volleytä.

Pidämme treenit lauantaisin Salmisaaren biitsihallilla klo 10.30–12.00. Jos saamme vuorolle riittävästi osallistujia, niin otamme käyttöömme kaksi kenttää samanaikaisesti siten, että 12–14-vuotiaat treenaavat toisella ja 15–17-vuotiaat toisella kentällä. Tavoitteena on saada molempiin ikäryhmiin 8 osallistujaa (tyttöjä ja poikia). Lopullinen kenttien ja treeniryhmien määrä päätetään kun ilmoittautumiset on saatu.

Valmennusringissämme on useita valmentajia, joista treeneissä aina 2 on paikalla. Tällä hetkellä rinkiin ovat lupautuneet mm. Jyrki Nurminen, Satu Aro, Jussi Tommola ja Heikki Paija.

Malli on se, että vuoroon sitoudutaan syksyksi niin, että koko syksyn vuorojen kokonaiskustannukset jaetaan ilmoittautuvien kesken siitä riippumatta kuinka monta kertaa pääsee paikalle. Mitä useammin osallistuu, sen pienempi on henkilökohtainen kustannus per kerta. Lauantaikertoja tulisi olemaan syksyn aikana 16 ja ensimmäiset treenit pidetään 10.9.
Tämän hetken kustannusarvio on koko syksyn osalta 115 EUR per junnu, jos mukaan saadaan yhteensä 16 junnua. 16 osallistumisella tämä tarkoittaisi noin 7,6 EUR per kerta.

Treenivuoroa on tarkoitus jatkaa myös kevätkaudella 2017.

Lisätietoja saat Heikki Paijalta (puh. 040 54 54 959 tai heikki.paija@beachvolleyteamfinland.fi). Jos olet kiinnostunut osallistumaan, niin lähetä ilmoittautumisesi sähköpostitse Heikille. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Biitsiterveisin,
Heikki Paija

Hiekkarannantie
00100 Helsinki
 
HBV:n toiminta keskittyy Hietarannan eteläpäähän.
 
hallitus (ät) hbv.fi