- Biitsiä Hietsussa vuodesta 1995 -

Talkootoiminta


TALKOOHUUTO: LähiTapiola Helsinki Open 13-15.7.2018

 

Tule mukaan tekemään LähiTapiola Helsinki Open -turnausta perjantaista sunnuntaihin 13-15.7.2018! Tarvitsemme kymmeniä talkoolaisia eri tehtäviin. Tehtävät ovat helppoja, ja saat niihin opastuksen.

Tarvetta on kirjureille, pisteiden näyttäjille, kenttien lanaajille, ensiaputaitoisille ja järkkäreille. Lisäksi tarvitaan henkilöitä kenttien pystyttämiseen, erinäisten tavaroiden kantamiseen, katsomoiden rakentamiseen ja purkamiseen, ja paria DJ:tä soittamaan kesäbiisejä tunnelman luomiseksi Torille.

Mikäli et pääse turnausviikonloppuna paikalle, niin voit auttaa myös turnausviikolla esimerkiksi kuljettamalla katsomoita ja mellakka-aitoja tapahtumapaikalle tai turnauksen jälkeen takaisin kaupungin varastoon. Tähän tarvitset peräkoukullisen auton (saat kilometrikorvaukset).

 

TALKOOTYÖT:

 

Pe 13.7.

klo 9-15 tapahtuman rakentamiseen, katsomoiden hakuun, kenttien pystyttämiseen, tavaroiden roudaamiseen jne.

klo 16-20 karsintapeleihin: kirjureita, pisteiden näyttäjiä

La 14.7.

klo 9-21: kirjureita, pisteiden näyttäjiä, lanaajia, tulosten syöttäjiä, järkkäreitä ja ensiaputaitoisia, DJ (koko päiväksi) jne.

Su 15.7.

klo 10-17 pelit: kirjureita, pisteiden näyttäjiä, lanaajia, tulosten syöttäjiä, järkkäreitä, DJ (koko päiväksi), ensiaputaitoisia jne.

Pelien jälkeen kaikki kynnelle kykenevät mukaan turnaukseen purkamiseen. Sunnuntaina Hietsun kentät puretaan ripeästi klo 12-14, ja Kansalaistori finaaleiden jälkeen n. klo 18. Lisäksi maanantaina aamupäivästä tarvitsemme vielä talkoolaisia isojen katsomoiden purkamiseen ja tavaroiden kantamiseen peräkärryihin.


ILMOITTAUTUMINEN

Pienikin talkootyö on tärkeä apu! Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla talkoot (at) hbv.fi. Kerro sähköpostissa minä päivänä ja mihin aikaan pääset mukaan.

ps. HBV:n talkoissa tuppaa olemaan lähes laittoman mukavaa! Vinkki uusille jäsenillemme: tämä on ehdottomasti paras tapa tutustua HBV:n porukkaan!

 IMG_2657

 

Hiekkarannantie
00100 Helsinki
 
HBV:n toiminta keskittyy Hietarannan eteläpäähän.
 
hallitus (ät) hbv.fi