- Biitsiä Hietsussa vuodesta 1995 -

Talkootoiminta


TALKOOHUUTO: SM- OSAKISA 14-16.7.2017

 

Tule mukaan tekemään LähiTapiola Helsinki Open -turnausta perjantaista sunnuntaihin 14.-16.7.2017! Tarvitsemme kymmeniä talkoolaisia eri tehtäviin. Tehtävät ovat helppoja, ja saat niihin opastuksen.

Tarvetta on kirjureille, pisteiden näyttäjille, kenttien lanaajille, ensiaputaitoisille ja järkkäreille. Lisäksi tarvitaan henkilöitä kenttien pystyttämiseen, erinäisten tavaroiden kantamiseen, katsomoiden rakentamiseen ja purkamiseen, ja paria DJ:tä soittamaan kesäbiisejä tunnelman luomiseksi Torille.

Mikäli et pääse turnausviikonloppuna paikalle, niin voit auttaa myös turnausviikolla esimerkiksi kuljettamalla katsomoita ja mellakka-aitoja tapahtumapaikalle tai turnauksen jälkeen takaisin kaupungin varastoon. Tähän tarvitset peräkoukullisen auton (saat kilometrikorvaukset).

 

TALKOOTYÖT:

 

Pe 14.7.

klo 9-15 tapahtuman rakentamiseen, katsomoiden hakuun, kenttien pystyttämiseen, tavaroiden roudaamiseen jne.

klo 16-20 karsintapeleihin: kirjureita, pisteiden näyttäjiä

La 15.7.

klo 9-21: kirjureita, pisteiden näyttäjiä, lanaajia, tulosten syöttäjiä, järkkäreitä ja ensiaputaitoisia, DJ (koko päiväksi) jne.

Su 16.7.

klo 10-17 pelit: kirjureita, pisteiden näyttäjiä, lanaajia, tulosten syöttäjiä, järkkäreitä, DJ (koko päiväksi), ensiaputaitoisia jne.

Pelien jälkeen kaikki kynnelle kykenevät mukaan turnaukseen purkamiseen. Sunnuntaina Hietsun kentät puretaan ripeästi klo 12-14, ja Kansalaistori finaaleiden jälkeen n. klo 18. Lisäksi maanantaina aamupäivästä tarvitsemme vielä talkoolaisia isojen katsomoiden purkamiseen ja tavaroiden kantamiseen peräkärryihin.


ILMOITTAUTUMINEN

Pienikin talkootyö on tärkeä apu! Ilmoittaudu mukaan Maria Raudaskoskelle sähköpostilla maria.raudaskoski (at) gmail.com. Kerro sähköpostissa minä päivänä ja mihin aikaan pääset mukaan.

ps. HBV:n talkoissa tuppaa olemaan lähes laittoman mukavaa! Vinkki uusille jäsenillemme: tämä on ehdottomasti paras tapa tutustua HBV:n porukkaan!

 IMG_2657


TALKOOHUUTO: JUNIOREIDEN SM-KISAT 11.-12.7.2017

Talkooapuja tarvitaan myös junnujen SM-kisoihin, jotka järjestetään 11.-12.7. Hietsussa. Tuolloin tarvitsemme kenttien pystyttäjiä molempina päivinä ja tuomareita ainakin keskiviikkona. Lisätietoja voi kysellä Tuuli Metsäkoivulta tuuli.metsakoivu (at) gmail.com

 

YLEISTÄ TALKOOTOIMINNASTA

 

Talkoot ovat oleellinen ja välttämätön osa urheiluseuratoimintaa. Talkoilla järjestetään niin kesän turnaukset kuin treenitkin ja pidetään välineet kunnossa. Näin toimii myös HBV.

Jäsenten osallistuminen talkoisiin huomioidaan. Talkoolaisille järjestetään syksyisin kiitosjuhlat, erilaisia palkintoja arvotaan ja ahkerimmat talkoolaiset huomioidaan erikseen. Talkoolaisille järjestetään myös jo turnausten aikana mukavaa yhdessäoloa.

Talkoot ja yhdessä tekeminen ovat kuitenkin se voima, joka pitää seuran pystyssä ja hommat pyörimässä. Talkoohommissa on hauskaa, ja tutustut yhteisen tekemisen kautta seuran muihin jäseniin.

Tekijöitä kesän koitoksiin kysellään Facebook-ryhmässä ja rannassa. Innokkaimmat voivat kysellä talkootehtävistä suoraan hallitukselta ja kesätyöntekijältä.

Hiekkarannantie
00100 Helsinki
 
HBV:n toiminta keskittyy Hietarannan eteläpäähän.
 
hallitus (ät) hbv.fi