- Biitsiä Hietsussa vuodesta 1995 -

Hietsu Beach Volley Ry

Hietsu Beach Volley on maamme suurin beach volley -seura. Jäseniä on lähes 2000. Seura toimii kesäisin Helsingin Hietarannan uimarannalla, jossa sen näkyvintä toimintaa ovat seuran viikkokisat, joihin osallistuu viikoittain noin 200 pelaajaa. HBV organisoi kesän aikana useita kursseja ja turnauksia kaikentasoisille pelaajille. Pääpaino on aikuisten harrastetoiminnassa.

Seuratoiminta pyörii vapaaehtoisvoimin. Yhdistyksen asioita hoitaa hallitus, johon kuuluvat syyskokouksessa valitut puheenjohtaja, vähintään kolme ja enintään viisi muuta varsinaista jäsentä sekä vähintään kolme ja enintään viisi varajäsentä. Hallituksen toimintakausi on kalenterivuosi. Hallitus valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajan sekä ottaa keskuudestaan tai ulkopuoleltaan sihteerin, rahastonhoitajan ja muut tarvittavat toimihenkilöt.

Yhdistys pitää vuosittain kaksi varsinaista kokousta. Yhdistyksen kevätkokous pidetään tammi-toukokuussa ja syyskokous syys-joulukuussa hallituksen määräämänä päivänä. Ylimääräinen kokous pidetään, kun yhdistyksen kokous niin päättää tai kun hallitus katsoo siihen olevan aihetta tai kun vähintään kymmenesosa (1/10) yhdistyksen äänioikeutetuista jäsenistä sitä hallitukselta erityisesti ilmoitettua asiaa varten kirjallisesti vaatii.

Hallituksen jäsenet 2018:

Pekka Törmä, puheenjohtaja
Jukka Hassinen, varapuheenjohtaja
Ville-Veikko Savolainen
Katja Kaartinen
Joonas Koponen
Noora Moilanen
Eveliina Ilonen
Anna-Riikka Kutinlahti
Tuuli Metsäkoivu

Muita HBV:n Avainhenkilöitä

kesätyöntekijä

viikkokisapäälliköt

Hiekkarannantie

HBV:n toiminta keskittyy Hietarannan eteläpäähän.

hallitus (ät) hbv.fi