Ajankohtaista

Tältä sivulta voit lukea Hietsu Beach Volley ry ajankohtaiset asiat.

Superviikko ja talkoohuuto!

Superviikolla Hietsussa turnataan joka päivä. Talkoisiin kaivataan edelleen väkeä erilaisiin, mutta mukaviin hommiin etenkin Hietsu Openiin 7.-9.8. Tule tekemään yhdessä hienoa tapahtumaa!

Kesän treenit alkavat

Torstaina 11.6. järjestetään treenit klo 18 teemalla HBV ja beach volleyn perusteet. Tämä treeni on erinomainen tapa tutustua biitsiin, HBV-toimintaan sekä uusiin pelikavereihin. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita osallistumaan!

Viikkokisat alkaa erityisjärjestelyin

Ensimmäiset Tirsat ja Keskarit pelataan kesäkuun ensimmäisellä viikolla eli ensi viikolla. Viikkokisojen pelaamista porrastetaan samanaikaisen pelaajamäärän rajoittamiseksi Hietsussa COVID-19 -tilanteesta johtuen.

Uudet seuravaatteet nyt tilattavissa!

Seuravaatteita on tilattu muutaman vuoden välein ja nyt olisi tarjolla vuoden 2020 mallisto. Vaatteet ovat laadukkaita Craftin tuotteita. Ilmoittautumisjärjestelmästä löytyy tilauslomakkeet ja lisätietoa.

Kesäkausi 2020 käynnistyy

Suomen hallitus on alkanut lieventää rajoitustoimia, jotka koskevat ihmisten kokoontumista ja urheilutoiminnan järjestämistä. Uudet rajoitukset tulevat voimaan kesäkuun alussa. HBV:n toiminta käynnistyy kesäkuun alussa erikoisjärjestelyin.

HBV:lle kolme juniorikesätyöntekijää

Hietsu Beach Volley työllistää kesällä kolme junioria Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan avulla. Iloiset ja aktiiviset Nuutti, Aino ja Nea tulevat kesällä tekemään muutaman viikon töitä poikkeukselliseen tilanteeseen sopivalla tavalla.

Seuran kevätkokous pe 15.5. klo 18:30

Hietsu Beach Volley ry:n sääntömääräinen kevätkokous järjestetään perjantaina 15.5.2020 klo 18:30. Kokouksen paikkana on HBV:n toimisto Hietsun paviljongissa ja lisäksi osallistuminen etäyhteydellä Microsoft Teamsin välityksellä on mahdollista.

Pin It on Pinterest

Share This