- Biitsiä Hietsussa vuodesta 1995 -

Beach volley saapuu Stadiin

Beach volleyn SM-kiertueen kolmas osakilpailu pelataan 14.–15.7. Helsingissä.

Turnauksen pääkenttä rakennetaan Rautatientorille, mutta myös Hietsussa pelataan. Sekä miesten että naisten välierät ja finaalit nähdään Rautatientorilla sunnuntaina 15.7. alkaen kello 12. Turnauksen pelejä Rautatientorilta ja Hietsusta näytetään suorana lähetyksenä ISTV:llä.

Turnauksessa nähdään beach volleyn Suomen kovimmat pelaajat pois lukien seuraavan viikon EM-kisoihin valmistautuvat maajoukkuenaiset.

”On upeeta päästä pelaamaan aivan pääkaupungin ytimeen. Suomen mittakaavassa on ainutlaatuinen turnaus ja tunnelma. Joka vuosi on ollut katsomot täynnä, toivottavasti tänäkin vuonna.” kuvailee turnausta Jyrki Nurminen, joka sijoittui Euroopan kiertueen CEV:in satelliittiturnauksessa pronssille keväällä yhdessä parinsa Santeri Sirénin kanssa. Nurminen/Sirén on yksi voittajasuosikeista ja Suomen kansainvälisesti menestynein pari miehissä.

”Haluamme tuoda vauhdikkaan ja viihdyttävän lajin keskelle kesäistä Helsinkiä ja tarjota elämyksiä niin pelaajille kuin katsojille. Turnaus toteutetaan täysin talkoovoimin”, kertoo järjestävän seuran Hietsu Beach Volley ry:n puheenjohtaja Pekka Törmä.

Seuraa turnausta

Osallistu tapahtumaan ja kuule uutiset ensimmäisenä

Seuraa ISTV:n suoraa lähetystä vaikka kotisohvalta

Tarkista tulokset Torneopalista


Comments are closed.

Hiekkarannantie
00100 Helsinki
 
HBV:n toiminta keskittyy Hietarannan eteläpäähän.
 
hallitus (ät) hbv.fi