- Biitsiä Hietsussa vuodesta 1995 -

HBV etsii kesätyöntekijää

Miltä kuulostaisi kesätyö rannalla beach volleyn parissa? HBV (Hietsu Beach Volley ry) etsii kesätyöntekijää ajanjaksolle toukokuun puolesta välistä elokuun loppuun.

Hietsu Beach Volley on maamme suurin beach volley seura. Jäseniä on yli 2000. Seura toimii kesäisin Helsingin Hietarannan uimarannalla, jossa sen näkyvintä toimintaa ovat seuran viikkokisat, joihin osallistuu viikoittain noin 200 pelaajaa. HBV organisoi kesän aikana useita kursseja ja turnauksia kaikentasoisille pelaajille. Pääpaino on aikuisten harrastetoiminnassa.

Kesätyöntekijän tehtäviin kuuluvat mm. turnausten, kurssien, treenien ja muiden tapahtumien järjestämistä tai järjestelyissä avustamista sekä näihin liittyvän viestinnän hoitamista; varusteiden kunnossapidosta, lainauksista ja palautuksista huolehtimista; sekä seuran muiden juoksevien asioiden hoitamista. Kesätyöntekijä tulee saamaan työhön tarvittavan perehdytyksen ja hänen tukenaan ovat seuran muut toimijat.

Pääasiallisena työpaikkana toimii Hietaniemen uimaranta. Työaika on keskimäärin 37,5 tuntia viikossa, viikoittain vaihtelevina päivinä. Töiden puolesta olemme joustavia, töitä saattaa olla viikonloppuisin, mutta pidemmät vapaat ovat myös sovittavissa.

Tulevan kesätyöntekijän tulee työn luonteen vuoksi olla vähintään 18-vuotias, viestiä sujuvasti suomeksi ja vähintään auttavasti myös englanniksi. Kesätyöntekijällä on reipas asenne ja itsenäinen ote työskentelyyn sekä lajitaustaa biitsistä ja/tai lentopallosta. Tarjoamme palkan lisäksi toimiston rannalta ja mukavan työympäristön Suomen suurimman beach volley seuran sydämessä.

Kesätyöntekijän palkkauksesta vastaavat Anna-Riikka ja Emma. Jos kiinnostuit, laita motivaatiokirje, CV ja palkkatoive osoitteeseen rekry@hbv.fi tai kysy lisää samasta osoitteesta.

Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löytyessä!

—————-
HBV is looking for a summer employee. Our employee should be able to work full time from the middle of May until the end of August. The employee should be fluent in Finnish and have at least basics in English. Apply by sending your motivation letter and CV by email: rekry@hbv.fi .


Comments are closed.

Hiekkarannantie
00100 Helsinki
 
HBV:n toiminta keskittyy Hietarannan eteläpäähän.
 
hallitus (ät) hbv.fi