Jäsenyys

Pääset liittymään jäseneksi jäsenmaksujärjestelmässä. Vuonna 2022 jäsenmaksu on 60 euroa. Alle 18-vuotiaille jäsenmaksu on 20 euroa.

Uutena jäsenenä pääset parhaiten alkuun (jäsenmaksun maksamisen jälkeen) esimerkiksi osallistumalla ohjattuihin treeneihin tai viikkokisoihin, saapumalla rantaan etsimään peliseuraa tai kyselemällä peliseuraa esimerkiksi HBV:n Facebook-ryhmästä. Huomioi, että HBV:llä ei ole mahdollisuutta järjestää kokeilukertoja jäsenyydestä kiinnostuneille, vaan jäsenyys tulee olla maksettuna ennen pelivälineiden käyttöä.

Jäsenenä saat käyttää seuran hyväkuntoisia palloja ja verkkoja Hietsussa. HBV:n välineet ovat käytettävissä aina halutessasi (Helsingin kaupungin välineet ovat käytettävissä klo 18.00 saakka).  Muistathan, että kaikkien varusteita käyttävien on oltava HBV:n jäseniä. Touko-syyskuussa sään salliessa rannalta löytyy varmasti peliseuraa. Otathan huomioon, että tiistai- ja keskiviikkoillat on varattu viikkokisoille, ja HBV:n järjestämillä tapahtumilla (kurssit, treenit ja turnaukset) on aina etuajo-oikeus varusteiden käyttöön.

Jäsenenä voit osallistua seuran sisäisiin viikkokisoihin, treeneihin, turnauksiin ja pelimatkoille. Saat vinkkejä kokeneemmilta pelaajilta sekä harjoitteluun että pelitaktiikkaan. Pääset myös osallistumaan saunailtoihin ja bileisiin hyvässä seurassa! Katso HBV:n kalenterista kaikki tulevat tapahtumat.

Jäsenenä velvollisuutesi on aina ottaa kaikki rannan käyttäjät huomioon. Pidäthän siis rannan siistinä ja  huomioit muutkin käyttäjät kuin pelaajat.

Rantaetiketti eli miten Hietsussa toimitaan:

  • Osallistu joka kerta Hietsussa pelatessasi kenttien pystytykseen ja purkuun. Katso alta mallisuoritus kentän pystytyksestä ja purkamisesta.
  • Huomioithan ruuhkaisina päivinä muut pelaajat ja kenttien käytön kierrättämisen.
  • Huomioithan Hietsun kaikki käyttäjät, ranta ei ole yksin HBV:n käytössä.
  • Kunnioita ja huolehdi HBV:n omaisuudesta – pidä koppi siistinä.
  • Lue koko Rantaetiketti.

Välineiden lainaaminen

HBV voi lainata seuran varusteita jäsentensä käyttöön esimerkiksi matkalle. Lainaaminen edellyttää HBV:n maksettua jäsenyyttä sekä lupaa lainaamiselle HBV:n hallituksen jäseneltä. Kaikkien HBV:n varusteita käyttävien pelaajien on oltava seuran jäseniä. Varusteita ei saa antaa kenenkään ulkopuolisen käyttöön. Lainaaja on vastuussa varusteista ja niiden palauttamisesta sovittuna ajankohtana.

Varusteiden lainaamista voi anoa täyttämällä lainauslomakkeen. Hallitus vastaa, onko varusteiden lainaaminen haluamanasi ajankohtana mahdollista. Varusteita ei voi lainata viikkokisojen (ti, ke, to) tai muiden HBV:n pelitapahtumien aikaan, jolloin tarvitaan mahdollisimman paljon verkkoja. Lainausanomus tulee tehdä hyvissä ajoin, ennemmin viikkoja kuin päiviä ennen lainaa.

Palautettuasi välineet takaisin koppiin ilmoita hallitukselle siitä sähköpostitse, jolloin lainasi kuitataan pois. Lisätietoja saa tarvittaessa hallitukselta: hallitus@hbv.fi.

Lisäksi HBV vuokraa jäsenilleen juhla- ja tapahtumakäyttöön soveltuvaa sinistä 4x8m kokoista telttaa hintaan 150€/viikko (pantti 300€). Kangasmateriaali on 500D PVC polyesteriä, joka on paloturvallinen, vedenpitävä ja likaa hylkivä. Teltan pituus on 7820mm, leveys 3940mm ja kulkukorkeus liepeen alta n. 1830mm. Teltanvuokrauslomake.

Pin It on Pinterest

Share This