- Biitsiä Hietsussa vuodesta 1995 -

Beach volley -valmennusta junioreille

Ohjattua beach volley -valmennusta junioreille Salmisaaressa

Pidämme säännöllisiä ja laadukkaita, kokeneiden valmentajien pitämiä harjoituksia biitsi.fi-areenalla, Salmisaaren liikuntakeskuksessa (Energiakatu 3). Toimintamme on alkanut syksyllä 2016, ja se jatkuu tällä kaudella kolmen harjoitteluryhmän voimin.

Pidämme harjoitukset sunnuntaisin klo 10.30 – 12.00. Meillä on kolme tasoryhmää: TYTÖT U18/U20 ja TYTÖT U14/U16 sekä TYTÖT&POJAT U12. Kukin ryhmä harjoittelee omalla kentällään. Harjoituksissa käydään läpi perustekniikkaa sekä teoriaa liikkumisesta, sijoittumisesta, säännöistä, taktiikasta ja oikeaoppisista kosketuksista. Teoria sovelletaan käytäntöön tehokkain harjoittein ja pienryhmäkohtaisen lajivalmennuksen avulla.

Valmentajina toimii ryhmä kokeneita ja beach volleyssä menestyneitä pelaajia, jotka ovat toimineet myös valmennustehtävissä useita vuosia.

Kustannukset: hinta sisältää osuuden kenttävuokrasta sekä valmennuksen ja pallot. Vakiovuorosta maksamme kiinteän vuosittaisen vuokran, joten lopullinen kustannus per osallistuja määräytyy vahvistuneen osallistujamäärän mukaan. Aikaisempina vuosina vuosikustannus per osallistuva juniori on ollut 300-400 EUR per vuosi (n. 30-45 EUR per kk). Harjoittelemme syyskuun alusta toukokuun loppuun. Harjoituskertoja kauden aikana kertyy lähes 40. Toimintaamme tukevat taloudellisesti Hietsu Beach Volley ry, Biitsi Vantaa ry, ja Suomen Beach Volley Oy, joten saamme pidettyä junioreiden omakustannusosuuden kohtuullisena.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja: heikki.paija@beachvolleyteamfinland.fi. Voit myös soittaa (040-54 54 959) jos sinulla on kysymyksiä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

PS. Keräämme myös treeniryhmää U16/U18 pojille, joten jos olet kiinnostunut siitä niin ota yhteyttä!


Comments are closed.

Hiekkarannantie
00100 Helsinki
 
HBV:n toiminta keskittyy Hietarannan eteläpäähän.
 
hallitus (ät) hbv.fi