- Biitsiä Hietsussa vuodesta 1995 -

Tervetuloa HBV:n syyskokoukseen 24.11.2019

Tule mukaan Hietsu Beach Volley ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen keskustelemaan ja päättämään yhteisistä asioista kautta 2020 silmällä pitäen. Kokoukseen osallistujilla on mahdollisuus nauttia aamupalasta ja yhteisestä pelailusta Hiekalla.

Aika: sunnuntai 24.11. klo 10.15

Paikka: Hiekka Beach Volley Club, Ristipellontie 1

Kokouksen esityslista on luettavissa viestin lopussa. Kokoukseen saa ehdottaa muita käsiteltäviä asioita 17.11. asti lähettämällä ne sähköpostitse osoitteeseen hallitus@hbv.fi.

Virallisen kokouksen päätyttyä kokoukseen osallistujille on varattu aikaa pelaamiseen. Samalla on mahdollista jutella hallituksen ja muiden seuran jäsenten kanssa rennoissa merkeissä sekä kuluneesta vuodesta että ensi kesän toiminnasta.

Kokouksen yhteydessä on tarjolla purtavaa, joten ilmoitathan osallistumisestasi HBV:n nettisivuilla viimeistään keskiviikkona 20.11. Toivottavasti näemme kokouksessa paljon uusia ja vanhoja seuran jäseniä!

————–

Welcome to the annual Fall Meeting of Hietsu Beach Volley ry on 24 November. The meeting starts at 10.15 am at Hiekka Beach Volley Club (Ristipellontie 1).Since Hietsu Beach Volley is a Finnish sports club, the meeting will be held mainly in Finnish.
Esityslista
1. Kokouksen avaus
2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta
3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4. Kokouksen esityslistan hyväksyminen
5. Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksun suuruus ja maksupäivä seuraavalle kalenterivuodelle
6. Valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet
7. Valitaan kaksi tilintarkastajaa ja heille varatilintarkastajat
8. Muut asiat
9. Kokouksen päättäminen


Comments are closed.

Hiekkarannantie
00100 Helsinki
 
HBV:n toiminta keskittyy Hietarannan eteläpäähän.
 
hallitus (ät) hbv.fi