beach volley Hietsu Open

HBV tuo yhteistyökumppaniensa kanssa kerran kesässä viikonlopun ajaksi kovatasoiset biitsikinkerit hemmottelemaan helsinkiläistä yleisöä. Turnaus on osa Suomen biitsikiertuetta ja muodoltaan avoin turnaus, jossa on paikalla kotimaisen kärjen lisäksi myös ulkomaisia pareja asettamassa suomalaispareille normaalia kovemman haasteen. Hietsussa ja Helsingin toreilla onkin vuosien mittaan nähty pelaamassa mm. lajin tulevia olympiamitalisteja.

Turnauksen pääkenttä on vuosien varrella sijainnut Hietsussa, Kansalaistorilla tai Rautatientorilla. Turnausviikonloppu on seuralle vuoden päätapahtuma ja sitä on toteuttamassa yli 100 talkoolaista.

Paikan päällä katsomisen lisäksi pelejä on voinut seurata ympäri Suomea seuran yhdessä IS-TV:n kanssa toteuttaman televisioinnin välityksellä. Pelaamisen mallia voi katsoa Iltasanomien sivuilta tästä linkistä.

 

Hietsu Open 2020 – Beach volley saapuu Stadiin

Koronavirus on monilta osin hiljentänyt tapahtumakesän 2020, mutta Hietsussa pelataan 7.-9.8.2020. Ulkoisilta puitteiltaan aiempien vuosien suuruista yleisötapahtumaa ei ole mahdollista järjestää vallitsevissa olosuhteissa. Tästä huolimatta Hietsussa on luvassa yleisölle jälleen viihdyttävää huippu-urheilua ja biitsitunnelmaa parhaimmillaan.

Yhteystiedot
Kilpailupäällikkö – Ville-Veikko Savolainen, puh. 040 356 4228
Viestintäpäällikkö – Jenni Marsio, puh. 045 636 0400
Kumppanuudet – Pekka Törmä, puh. 040 777 5312

 

Kuva: Juha Jäntti

 

Kuva: Jyri Kivimäki

 

Kuva: Juha Jäntti.

Yhteistyössä

Hietsu Beach Volley

Hiekkarannantie
00100 Helsinki

HBV:n toiminta keskittyy Hietarannan eteläpäähän.

Katso kartasta

Yhteystiedot

Pin It on Pinterest

Share This