Juniorit

Tervetuloa Hietsu Beach Volleyn juniorIsivuille!

HBV on viime vuosina panostanut yhä enemmän myös junioreiden tomintaan. Juniorijäsenet saavat osallistua kaikkeen seuran toimintaan läpi vuoden: viikkokisoihin, torstaitreeneihin, talkoisiin ja turnauksiin. Lisäksi kesällä Hietsussa on erityisesti junioreille suunnattuja treenejä sekä talvikaudella junioreille on tarjolla valmennusta sisähalleissa.

Pääset liittymään HBV:n jäseneksi jäsenmaksujärjestelmässä. Alle 18-vuotiaille jäsenmaksu on vuonna 2023 vain 20 euroa. Liity jäseneksi täällä.

Junioreille ja erityisesti heidän vanhemmilleen on oma whatsapp-ryhmä, josta saa ajankohtaista tietoa junioreiden treeneistä. Liity ryhmään TÄSTÄ.

Tervetuloa mukaan junioritoimintaan!

TALVIKAUSI

Sunnuntaisin järjestetään kaksi HBV Juniors -treeniryhmää noin 6-13 -vuotiaille junioreille Salmisaaren Biitsi.fi -hallilla (Energiakatu 3, 00180 Helsinki). Treeneihin voivat tulla niin aloittelijat, kuin lajia jo harrastaneetkin. Treenin hinta on 350 € koko talvikaudelle (syyskuu 2023 – toukokuu 2024) ja osallistujien tulee olla HBV:n jäseniä (juniorijäsenyys 20 € vuonna 2023). Treeneissä on aina paikalla seuran järjestämä valmentaja. Lisätietoa voi kysellä sähköpostilla osoitteesta info@hbv.fi.

Junnutreenit talvikaudella 2023-2024 sunnuntaisin:

  • Klo 10:30 – 12:00: Ensikertalaiset / leikkiryhmä (noin 6-9 vuotiaat)
  • Klo 12:00 – 13:30: Harrasteryhmä (noin 9-13 vuotiaat)

Triplan biitsihallilla on myös muita Biitsi.fi -junioriryhmiä. Niitä valmentaa kokeneet ja beach volleyssä menestyneet pelaajat, jotka ovat toimineet valmennustehtävissä useita vuosia. Harjoitusryhmiä on useita, ja pelaajat jaetaan tasoryhmiin. Toimintaa tukevat taloudellisesti Hietsu Beach Volley ry, Biitsi Vantaa ry ja Suomen Beach Volley Oy, joten junioreiden omakustannusosuus on kohtuullinen. Lisätietoja voi kysyä Heikki Paijalta sähköpostilla heikki.paija@beachvolleyteamfinland.fi

KESÄKAUSI

HBV Juniors järjestää kesällä treeniryhmät  noin 6-13 -vuotiaille junioreille Hietsussa. Treeneihin voivat tulla niin aloittelijat, kuin lajia jo harrastaneetkin. Treeneissä on aina paikalla seuran järjestämä valmentaja. Kesän tarkempi vuoroaikataulu selviää lähempänä kesää.

HBV järjestää kesäisin junioreille myös leirin. Vuonna 2024 leiri pidetään 3.-6.6.2024.

Kaikkiin HBV:n järjestämiin treeneihin ja tapahtumiin ilmoittaudutaan ilmoittautumiset-sivulla. Siellä on myös lisätietoa yksittäisestä tapahtumasta siinä vaiheessa, kun tapahtuma on julkaistu järjestelmässä.

Jos joku asia jäi mietityttämään, voit kysyä lisää osoitteesta info@hbv.fi.

Hietsu Beach Volley

Hiekkarannantie
00100 Helsinki

HBV:n toiminta keskittyy Hietarannan eteläpäähän.

Katso kartasta

Yhteystiedot

Pin It on Pinterest

Share This