Juniorit

Tervetuloa Hietsu Beach Volleyn juniorIsivuille!

HBV:n pääpaino on ollut enemmän aikuisten harrastustoiminnassa, mutta 2020-luvun alusta seura on alkanut panostamaan enemmän myös junioreiden tomintaan. Juniorijäsenet saavat osallistua kaikkeen seuran toimintaan läpi vuoden: viikkokisoihin, torstaitreeneihin, talkoisiin ja turnauksiin. Lisäksi kesällä Hietsussa on erityisesti junioreille suunnattuja treenejä sekä talvikaudella junioreille on tarjolla valmennusta sisähalleissa.

Pääset liittymään HBV:n jäseneksi jäsenmaksujärjestelmässä. Alle 18-vuotiaille jäsenmaksu on vain 20 euroa. Liity jäseneksi täällä.

Junioreille ja erityisesti heidän vanhemmilleen on oma whatsapp-ryhmä, josta saa ajankohtaista tietoa junioreiden treeneistä. Liity ryhmään TÄSTÄ.

Tervetuloa mukaan junioritoimintaan!

 TALVIKAUSI

Sunnuntaisin järjestetään kaksi HBV Juniors -treeniryhmää noin 6-13 -vuotiaille junioreille Salmisaaren Biitsi.fi -hallilla (Energiakatu 3, 00180 Helsinki). Treeneihin voivat tulla niin aloittelijat, kuin lajia jo harrastaneetkin. Treenin hinta on 10€/kerta tai 120 euroa koko syyskausi, mutta osallistujien tulee olla HBV:n jäseniä. Treeneissä on aina paikalla seuran järjestämä valmentaja. Lisätietoa voi kysellä sähköpostilla osoitteesta kesis@hbv.fi.

Junnutreenit talvikaudella 2022-2023 sunnuntaisin:

  • Klo 10:30 – 12:00: Ensikertalaiset / leikkiryhmä (noin 6-9 vuotiaat)
  • Klo 12:00 – 13:30: Harrasteryhmä (noin 9-13 vuotiaat)

Valmentajina toimivat Markus Liukkonen ja Nea Iisakkala. Lisätietoa ja ennakkoilmoittautuminen kaikkiin treeneihin löytyy HBV:n ilmoittautumisjärjestelmässä.

Triplan biitsihallilla on myös muita Biitsi.fi -junioriryhmiä. Niitä valmentaa kokeneet ja beach volleyssä menestyneet pelaajat, jotka ovat toimineet valmennustehtävissä useita vuosia. Harjoitusryhmiä on useita, ja pelaajat jaetaan tasoryhmiin. Toimintaa tukevat taloudellisesti Hietsu Beach Volley ry, Biitsi Vantaa ry ja Suomen Beach Volley Oy, joten junioreiden omakustannusosuus on kohtuullinen. Lisätietoja voi kysyä Heikki Paijalta sähköpostilla heikki.paija@beachvolleyteamfinland.fi

KESÄKAUSI

HBV Juniors järjestää kesällä treeniryhmät  noin 6-13 -vuotiaille junioreille Hietsussa. Treeneihin voivat tulla niin aloittelijat, kuin lajia jo harrastaneetkin. Treenit ovat ilmaisia HBVn jäsenille. Treeneissä on aina paikalla seuran järjestämä valmentaja. Kesän tarkempi vuoroaikataulu selviää lähempänä kesää.

Jos joku asia jäi mietityttämään, voit kysyä lisää osoitteesta kesis@hbv.fi.

Pin It on Pinterest

Share This