Pelaaminen Hietsussa

HBV:n jäsenmaksun maksaneilla on oikeus käyttää seuran pelivälineitä. Peleihin saa ottaa mukaan vain jäsenmaksun maksaneita pelaajia. Välineitä ei saa lainata ulkopuolisille eikä viedä luvatta pois Hietsusta. Seuran välineitä säilytetään koodilukitussa kopissa. Koodin saa hallitukselta. Kopin koodia ei saa huudella, eikä kopin ovea jättää auki. Lukitse kopin lukko aina sekoittamalla koodi.

Muista Hietsussa pelatessasi nämä simppelit säännöt, niin homma sujuu ja fiilis pysyy kaikilla korkealla:

  • Osallistu joka kerta Hietsussa pelatessasi kenttien pystytykseen ja purkuun.
  • Huomioithan ruuhkaisina päivinä muut pelaajat ja kenttien käytön kierrättämisen.
  • Huomioithan Hietsun muut käyttäjät, Hietsu ei ole yksin HBV:n käytössä.
  • Kunnioita ja huolehdi HBVn omaisuudesta – pidä koppi ja ranta siistinä ja tavarat kunnossa.
  • PYSTYTÄ – PELAA – PURA on hyvä periaate. Katso alta video mallisuorituksesta.

Kun saavut rantaan, pystytä kenttä. Lähtökohtaisesti jokainen pelaaja osallistuu vähintään yhden kentän pystykseen ja purkuun per pelikerta. Kentät pystytetään rantaan neljään linjaan.

Helpoin tapa päästä pelaamaan ja löytää pelikavereita on pystyttää kenttä. Voit myös kävellä reippaasti käynnissä olevan pelin laidalle ja kysyä mahtuuko mukaan. HBV:n tapoihin kuuluu pitää huolta, että kaikki pääsevät pelaamaan. Etenkin ruuhkaisina päivinä kaikki joustavat ja antavat mahdollisuuden muillekin pelaamiseen. Ruuhkaisina päivinä on erityisen tärkeää, että kentät pystytetään riittävän tiiviisti, jotta rantaan mahtuu mahdollisimman monta kenttää ja tilaa jää muillekin rannan käyttäjille.

Ranta (suurinpiirtein alempana olevaan kuvaan merkitty alue), on varattu seuralle tiettyinä ajankohtina. Muista aina käytöstavat, ja pyytää kohteliaasti mahdollisia muita rannan käyttäjiä  siirtymään, jos kentän pystytys sitä vaatii.

Pelaajien vähetessä kentät puretaan merenrannasta alkaen. Kentän purettuasi palauta kaikki välineet koppiin niille kuuluville paikoille.

Pin It on Pinterest

Share This