- Biitsiä Hietsussa vuodesta 1995 -

Juniorit

juniorit

Pidämme säännöllisiä ja laadukkaita, kokeneiden valmentajien pitämiä harjoituksia biitsi.fi-areenalla, Salmisaaren liikuntakeskuksessa (Energiakatu 3). Toimintamme on alkanut syksyllä 2016, ja se jatkuu tällä kaudella kolmen harjoitteluryhmän voimin.

Pidämme harjoitukset sunnuntaisin klo 10.30 – 12.00 tasoryhmissä. Kukin ryhmä harjoittelee omalla kentällään. Harjoituksissa käydään läpi perustekniikkaa sekä teoriaa liikkumisesta, sijoittumisesta, säännöistä, taktiikasta ja oikeaoppisista kosketuksista. Teoria sovelletaan käytäntöön tehokkain harjoittein ja pienryhmäkohtaisen lajivalmennuksen avulla.

Valmentajina toimii ryhmä kokeneita ja beach volleyssä menestyneitä pelaajia, jotka ovat toimineet myös valmennustehtävissä useita vuosia.

Harjoittelemme syyskuun alusta toukokuun loppuun. Harjoituskertoja kauden aikana kertyy lähes 40. Toimintaamme tukevat taloudellisesti Hietsu Beach Volley ry, Biitsi Vantaa ry, ja Suomen Beach Volley Oy, joten saamme pidettyä junioreiden omakustannusosuuden kohtuullisena.

Lisätietoja: heikki.paija@beachvolleyteamfinland.fi tai Anna-Riikka: hallitus (a) hbv.fi

Hiekkarannantie
00100 Helsinki
 
HBV:n toiminta keskittyy Hietarannan eteläpäähän.
 
hallitus (ät) hbv.fi