- Biitsiä Hietsussa vuodesta 1995 -

Jäsenyys

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi, saat ainakin seuraavia etuja:
Saat käyttää seuran hyväkuntoisia palloja ja verkkoja Hietsussa. HBV:n välineet ovat käytettävissä ”aina”. (Helsingin kaupungin välineet ovat käytettävissä klo 18.00 saakka.) Voit osallistua seuran sisäisiin kilpailuihin, turnauksiin ja pelimatkoille. Saat vinkkejä kokeneemmilta pelaajilta sekä harjoitteluun että pelitaktiikkaan. Voit osallistua saunailtoihin ja bileisiin hyvässä beach-seurassa!

HBVn jäsenmaksu vuodelle 2020 on aikuisilla 60 euroa ja alle 18 vuotiailla 20 euroa (2002 ja myöhemmin syntyneet). 

Pääset maksamaan jäsenmaksusi tästä linkistä.

Tule liittymisen jälkeen Hietsuun ja kysy muilta jäseniltä miten toimia.

Lisätietoja hallitukselta: hallitus(ät)hbv.fi

How to join please find here

Välineiden lainaaminen

HBV voi lainata seuran varusteita jäsentensä käyttöön esimerkiksi matkalle. Lainaaminen edellyttää HBV:n maksettua jäsenyyttä sekä lupaa lainaamiselle HBV:n hallituksen jäseneltä. Kaikkien HBV:n varusteita käyttävien pelaajien on oltava seuran jäseniä. Varusteita ei saa antaa kenenkään ulkopuolisen käyttöön. Lainaaja on vastuussa varusteista ja niiden palauttamisesta sovittuna ajankohtana.

Varusteiden lainaamista voi anoa täyttämällä oheisen lomakkeen ja lähettämällä sen hallitukselle sähköpostilla. Hallitus vastaa, onko varusteiden lainaaminen haluamanasi ajankohtana mahdollista. Varusteita ei voi lainata viikkokisojen (ti, ke, to) tai muiden HBV:n pelitapahtumien aikaan, jolloin tarvitaan mahdollisimman paljon verkkoja. Lainausanomus tulee tehdä hyvissä ajoin, ennemmin viikkoja kuin päiviä ennen lainaa.

Palautettuasi välineet takaisin koppiin ilmoita hallitukselle siitä sähköpostitse, jolloin lainasi kuitataan pois. Lisätietoja saa tarvittaessa hallitukselta: hallitus(ät)hbv.fi

Lainauslomakkeeseen

Palveluiden ostaminen

Haluatko järjestää biitsiopetusta kavereillesi tai tiimillesi? Kysy lisää: hallitus(ät)hbv.fi 

testi

Hiekkarannantie
00100 Helsinki
 
HBV:n toiminta keskittyy Hietarannan eteläpäähän.
 
hallitus (ät) hbv.fi