- Biitsiä Hietsussa vuodesta 1995 -

Toiminta

HBV:n toiminta keskittyy Hietarannan eteläpäähän. Hietsussa käytettävissämme on useita siirrettäviä Pro-kenttiä. Kenttien välittömässä läheisyydessä sijaitsee välinekoppi, johon kaikilla hallituksen jäsenillä on vaihtuva koodi tiedossaan.

Talvella pelaaminen on mahdollista Biitsi.fi areenalla Salmisaaren liikuntakeskuksessa ja Hiekka Beach Volley Cubilla Konalassa.

Rantaetiketti eli miten Hietsussa toimitaan

  1. Osallistu joka kerta Hietsussa pelatessasi kenttien pystytykseen ja purkuun.
  2. Huomioithan ruuhkaisina päivinä muut pelaajat ja kenttien käytön kierrättämisen.
  3. Huomioithan Hietsun muut käyttäjät, Hietsu ei ole yksin HBV:n käytössä.
  4. Kunnioita ja huolehdi HBV:n omaisuudesta – pidä koppi siistinä.

Lue koko Rantaetiketti. Katso myös tämä video, jossa Sanna ja Sakke tekevät mallisuorituksen kentän pystytyksestä ja purkamisesta.

Lisää tietoa

Seuran virallinen tiedotuskanava on jäsenkirje, jonka saat sähköpostiisi tilaamalla tämän sivun alareunasta. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, tarkista toimintaohjeet täältä. Kirje ilmestyy noin kerran kuukaudessa, kesällä kaksi kertaa kuukaudessa. Kirjeestä on eniten iloa niille, jotka sen lukevat.

Vähemmän virallinen mutta usein nopein tieto löytyy HBVn Facebook-ryhmästä. Tämä on seuran jäsenten ryhmä. Ryhmää moderoi ja uudet jäsenet ryhmään hyväksyy hallitus sen jälkeen kun jäsenmaksu on maksettu. Kaikki ryhmässä olevat jäsenet ovat tervetulleita osallistumaan keskusteluun ja tuottamaan sisältöä.

Hiekkarannantie
00100 Helsinki
 
HBV:n toiminta keskittyy Hietarannan eteläpäähän.
 
hallitus (ät) hbv.fi