Talkoot

HBV on vapaaehtoisvoimin toimiva urheiluseura, jonka ainoa palkallinen työntekijä on noin kolmeksi kuukaudeksi työllistettävä kesätyöntekijä. Esimerkiksi seuran viikkokisat, viikkotreenit, kurssit ja muut tapahtumat järjestetään vapaaehtoisvoimin. Siksi seuran pyörittämiseen tarvitaan jokaisen jäsenen panosta, jotta ranta pysyy mahdollisimman mukavana paikkana meille kaikille pelata. Katso muistutus seuran säännöistä ja rantaetiketistä.

Jos sinulla on halua auttaa, ota yhteyttä hallitukseen hallitus@hbv.fi.

Talkoolaisia tarvitaan etenkin kesän loppupuolella järjestettävään biitsin SM-osakilpailussa. Talkoolaisia tarvitaan esimerkiksi pelikenttien pystyttämiseen ja purkamiseen, lanaamiseen, pisteiden laskuun ja kirjurointiin, järjestyksenvalvontaan sekä tavaroiden roudaamiseen. Talkoohommissa on hauskaa, ja ne ovat loistava paikka tutustua yhteisen tekemisen kautta seuran muihin jäseniin. Ilmoittaudu talkoolaiseksi osoitteeseen talkoot@hbv.fi tai ilmoittautumisjärjestelmässä. Kerro sähköpostissa minä päivänä ja mihin aikaan pääset mukaan sekä mikä homma kiinnostaisi eniten.

Muita HBV:n talkoita ovat mm. kesän alussa järjestettävät koppitalkoot. Koppitalkoissa laitetaan yhdessä kaikki seuran varusteet kuntoon kesää varten. Kaikki talkoot löytyvät kalenterista.

Parasta talkoolaisuutta on aina toimia Hietsussa rantaetiketin mukaan. Huomioi kaikki rannan käyttäjät, pidä ranta siistinä, ja osallistu ennen pelejä kentän pystytykseen, ja pelien jälkeen pura kenttä.

Pin It on Pinterest

Share This