Biitsiä ja lentopalloa junioreille -hankkeelle palkataan koordinaattori

Biitsi Vantaa, Hietsu Beach Volley ja Naarasleijonat NALE ovat hakeneet opetusministeriöltä seuratukea Biitsiä ja lentopalloa junioreille –hankkeelle. Hankkeelle palkataan toimintaa koordinoiva ja harjoitusryhmiä ohjaava valmentaja.

Hankkeen ensisijainen tavoite on tuoda beach volleyn ja lentopallon harrastajaksi uusia noin 6–16 -vuotiaita junioreita ja toissijainen tavoite kouluttaa aikuisia valmentamaan nuoria. 

Hankkeeseen palkataan osapäiväinen koordinaattori, jonka työtehtävänä on yhdessä seurojen yhteyshenkilöiden kanssa:

    • suunnitella valmennuskokonaisuudet
    • markkinoida toimintaa
    • perustaa uudet ryhmät
    • valmentaa ryhmiä
    • rekrytoida ja perehdyttää seuroista vapaaehtoisia valmentajia

Hanke on monivuotinen ja työsopimus tehdään vuodeksi kerrallaan. Työt alkavat huhti-toukokuussa, mikäli koronatilanne sen sallii. Viikkotuntimäärä on n. 10 h/vko ja töitä voi olla sekä arkena että viikonloppuisin.

Arvostamme valinnassa liikuntatieteiden opintoja sekä kokemusta beach volleyn ja lentopallon valmentamisesta. Työntekijän tulee työn luonteen vuoksi olla vähintään 18-vuotias ja viestiä sujuvasti suomeksi ja vähintään auttavasti myös englanniksi.

Hanke on seurojen yhteinen ja työnantajana toimii Hietsu Beach Volley ry. Hankkeen ohjausryhmässä on edustus kaikista seuroista. Palkkauksesta vastaavat Anna-Riikka, Nora ja Tia.

Jos kiinnostuit, laita hakemus, CV ja palkkatoive osoitteeseen juniorit@hbv.fi tai kysy lisää samasta osoitteesta.

Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löytyessä.

 

Pin It on Pinterest

Share This