- Biitsiä Hietsussa vuodesta 1995 -

Viikkokisat

Tiistaikisat (Tirsat) naisille ja Keskiviikkokisat (Keskarit) miehille ovat Hietsu Beach Volley ry:n jäsenilleen järjestämät viikkokisat, joita pelataan kesän jokaisena tiistaina/keskiviikkona klo 18.00 alkaen Hietsussa. Osakilpailuihin ilmoittaudutaan rannassa kunakin pelipäivänä klo 17:45 mennessä.

Huom! Jäsenmaksun tulee olla maksettuna ennen viikkokisoihin tai Torstaitreeneihin osallistumista! Uusi sähköinen maksujärjestelmä sallii jäsenmaksun maksamisen vaikka paikan päällä Hietsussa. Aina parempi kuitenkin hoitaa homma etukäteen täällä.

Villikortti-systeemi käytössä sekä Tirsoissa että Keskareissa

Villikortti-systeemi on käytössä vuonna 2019 sekä Tirsoissa että Keskareissa. Tavoitteena on madaltaa osallistumisen kynnystä ja tehdä peleistä kaikentasoisille pelaajille mielekkäät.

Villikorttia voivat anoa kilpailuvastaava Ville-Veikko Savolaiselta pelaajat, joilla on merkittävää kokemusta beach volleystä tai lentopallosta. Villikortin saaneille annetaan lähtöpisteet arviolta voimassa olevan pelirankingin puolivälistä. Arvioiduissa lähtöpisteissä voi olla porrastusta villikorttien määrästä riippuen. Villikorttiin on mahdollisuus kaksi kertaa tulevana kesänä: ensimmäisen haun deadline on ti 21.5. ja toisen ma 27.5. Hakemukset: turnaukset [@] hbv.fi

Merkittävällä kokemuksella tarkoitetaan tässä esim. pelikokemusta SM-kiertueelta, menestystä Avoimelta kiertueelta, tai lentopallotaustaa SM-liigasta tai ykkössarjasta. Muut tapaukset (mm. kokemukset ulkomailta) käsitellään yksitellen, ja päätösvalta on kilpailuvastaava Ville-Veikko Savolaisella. Villikortti voidaan myöntää vain uusille pelaajille, joilla ei ole aiempaa kokemusta viikkokisoista.

Viikkokisat pelataan ”king of the beach”-tyyppisesti ilman vakiopelipareja. Jokaiselle osallistujalle lasketaan kunkin viikkokisan tulosten perusteella ranking-pisteet ja elokuussa pelataan parhaiden kesken HBV King&Queen of Hietsu -lopputurnaus!

Tirsat tulokset ja ranking

Keskarit tulokset ja ranking

 Säännöt

 • Ilmoittautuminen rannassa klo 17:45 mennessä. Jäsenmaksun tulee olla maksettuna.
 • Pelaajat jaetaan 4 hengen lohkoihin rankingin perusteella. Tarkista että nimesi löytyy rankinglistalta vihreällä peukulla (jäsenmaksu on maksettu).
 • Kukin pelaaja pelaa kaikkien kanssa yhden erän 21 pisteeseen. Erä menee poikki 21 pisteestä ilman kahden pisteen eroa. Päättyy siis esim. 21-20 tilanteessa.
 • Pelijärjestys muistisääntö 1/4 , 1/3 ja 1/2 eli:
 1. R1/R4 vs R2/R3
 2. R1/R3 vs R2/R4
 3. R1/R2 vs R3/R4
 • Pelin jälkeen voittajan vastuulla on käydä kirjaamassa tulokset pöytäkirjaan HUOMIOI järjestys. 
 • Pelaajan vastuulla on tarkistaa pisteet verkkosivujen tuloslistalta ennen seuraavaa viikkokisaa ja raportoida mahdollisista virheistä viikkokisavastaaville: Tirsoissa Anna-Riikka Kutinlahti ja Keskareissa Jouni Vilén. Kerro virheraportissa kaikkien pelaajien pisteet koska virheenä on useimmiten väärin merkatut pisteet. Viikkokisavastaavat tavoitat sähköpostilla viikkokisat(ät)hbv.fi.
 • Rankingpisteet lasketaan kaavalla johon vaikuttaa mm. lohko ja tehdyt pisteet. Tarkka kaava löytyy täältä.
 • Kauden loppurankingiin lasketaan 6 parasta suoritusta.
 • Peliranking on kesän kolmissa ensimmäisissä viikkokisoissa viimeisin suoritus ja tämän jälkeen kahden viimeisen suorituksen keskiarvo. Jos kolmen ensimmäisen viikkokisan jälkeen kahta suoritusta ei ole, käytetään pelirankingina yhden suorituksen arvoa tai alkupisteitä.
 • Alkuranking on parempi arvoista paras6 jaettuna 6:lla / viimeisin suoritus. Jos kokonainen vuosi välissä niin alkuranking on 0.9 kertaa viimeisin suoritus. Tätä ei enää tarvitse hakea erikseen vaan pisteet tulevat automaattisesti ranking-listalle. Tasapisteissä aikaisempi jäsennumero on edellä.
 • Kauden päättävään King/Queen of Hietsu kilpailuun pääsee 24 parasta pisteiden perusteella ja lopuille järjestetään karsinta. Karsinta voi mahdollisesti täyttyä.

 

 

viikkokisat

Hiekkarannantie
00100 Helsinki
 
HBV:n toiminta keskittyy Hietarannan eteläpäähän.
 
hallitus (ät) hbv.fi