Jaostot

HBV:n toimintaa pyörittävät hallituksen lisäksi jaostot. Ne huolehtivat hallituksen kanssa HBV:n toiminnan toteutumisesta.

Jaostot järjestäytyvät vuoden alussa, mutta mukaan jaostojen toimintaan voi liittyä pitkin vuotta. Jos jaostot kiinnostavat, laita viestiä hallitus@hbv.fi tai nykäise vastuuhenkilöä hihasta.

HBV:llä on viisi jaostoa eri vastuualueiden mukaan:

  • Harrastejaosto
  • Kilpailujaosto
  • Juniorijaosto
  • Yhteisöllisyysjaosto
  • Kumppanuusjaosto

Tuntuuko yksi tai useampi edellä mainituista jaostojen kuvauksista sinulle luontevalta toiminnalta? Jos, niin paikkasi on kyseisessä jaostossa. Voit olla mukana myös useammassa jaostossa. Tekeminen jaetaan jaostolaisten kesken siten, että kukin saa itselleen mielekkäitä tehtäviä toteutettavakseen kesän aikana. Kaikkea ei tarvitse olla mukana toteuttamassa ja tekemiseen saadaan apua myös kesiksiltä.

Jaostossa mukana oleminen on vastikkeetonta talkootyötä. Poikkeuksena on kumppanuusjaostossa tehtävä varainhankinta seuralle. Seuraavassa on jaostojen tarkempi esittely ja vuoden 2023 toimintasuunnitelma jaostoissa.

Harrastejaosto

Harrastejaosto suunnittelee ja järjestää HBV:n treenit, kouluttaa ja rekryää niihin valmentajat sekä vastaa kesän viikkokisoista ja harrasteturnauksista. Harrastejaoston käsialaa ovat myös erilaiset lajikurssit. Kesällä harrastejaosto tekee kiinteää yhteistyötä kesätyöntekijöiden kanssa, joita jaoston tapahtumat työllistävät. Jaostossa pääset vaikuttamaan laaja-alaisesti HBV:n toimintaan ja samalla parantamaan omia harrastusmahdollisuuksiasi. Työt jaostossa jakautuvat kiinnostuksen mukaan ja voit tehdä juuri sitä, mikä sinua eniten kiinnostaa. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Kilpailujaosto

Kilpailujaosto suunnittelee ja järjestää liiton alaisia turnauksia. Tarkka tapahtumakalenteri jäsentyy vuosittain kevään aikana, mutta esimerkkejä näistä turnauksista ovat aikuisten ja junioreiden SM-kiertueet, JNBT/JNCT -kiertueet, Masters SM-kisat sekä mahdolliset kansainväliset turnaukset. Jaosto tarjoaa tehtäviä laajalti turnausten suunnittelusta talkoiden johtamiseen ja turnausvastaavana toimimiseen. Jaostoon kuuluakseen ei itse tarvitse olla kilpapelaaja. Lähde rohkeasti mukaan!

Juniorijaosto

HBV:n juniorijäsenten määrä on kasvussa ja junioritoiminta laajentuu. Juniorijaosto keskittyy mahdollistamaan junioreille helpon tavan liittyä seuraan ja tuottamaan erityisesti nuorille pelaajille suunnattua toimintaa. Jaosto myös tarjoaa juniorijäsenten vanhemmille selkeän kanavan osallistua ja vaikuttaa HBV:n junioritoiminnan kehittämiseen. Jaostoon voi silti liittyä vaikkei olisi junioripelaajan vanhempi. Jaoston toiminnassa pääsee kehittämään seuran juniorityötä tai vaikkapa toimimaan apuvalmentajana junnutreeneissä. Tervetuloa mukaan!

Yhteisöllisyysjaosto

Yhteisöllisyysjaosto on uusi jaosto, jossa yhdistyvät aiempi After beach -jaosto sekä HBV:n viestintä. Yhteisöllisyysjaoston tarkoituksena on ylläpitää jäsenten yhteenkuuluvuuden tunnetta. Se tapahtuu käytännössä yhteisöllisten tapahtumien, illan- ja muun ajanvieton järjestämisen sekä yhteisöllisyyttä tukevan viestinnän keinoin.

Käytännössä jaosto kokoontuu yhteen muutaman kerran vuoden aikana ja toimintaa edistetään siinä välissä pienemmissä kokoonpanoissa vastuutehtävien mukaan. Lähde mukaan, ja tehdään yhdessä HBV:stä entistäkin tiiviimpi yhteisö!

Kumppanuusjaosto

Kumppanuusjaoston tehtävänä on systemaattisesti rakentaa ja ylläpitää kattavaa kumppanuusverkostoa, jonka avulla pyritään pitkäjänteisesti kehittämään seuran tapahtumia ja jäsenetuja sekä myöhemmin mahdollistamaan HBV:n toiminnan ammattimaistuminen ja tehostuminen esim. osa-aikaisten työntekijöiden palkkaamisen kautta. Lisäksi jaosto järjestää kiinnostuneille yrityksille ja kumppaneille tyky-tapahtumia ja muita tilaisuuksia joissa tuodaan lajia ja beach volley -yhteisöä tutuksi kumppaniverkostolle. Jaoston pitkän ajan tähtäimessä on vakiinnuttaa kumppanuusverkoston avulla kansainvälinen turnaus Helsingissä osana HBV:n kesän toimintaa. Tule mukaan merkitsemään Helsinki ja HBV biitsin maailmankartalle!

Hietsu Beach Volley

Hiekkarannantie
00100 Helsinki

HBV:n toiminta keskittyy Hietarannan eteläpäähän.

Katso kartasta

Yhteystiedot

Pin It on Pinterest

Share This