Perustietoa jäsenelle

HBV on Suomen suurin biitsiseura, jossa on jäseninä kaiken tasoisia lajin harrastajia, ja toimintaa järjestetään eritasoisille pelaajille. Seuran pääpaino on aikuisten harrastustoiminnassa.

HBV:n jäsenenä voit osallistua seuran sisäisiin kilpailuihin, treeneihin ja turnauksiin. Voit osallistua saunailtoihin ja bileisiin hyvässä seurassa! Kaikki tapahtumat päivittyvät kalenteriin. 

Ota myös seurantaan sivumme Instagramissa sekä Facebookissa ja tilaa uutiskirje. Facebookissa HBV:llä on jäsenille oma ryhmä. Tiedotamme edellä mainituissa kanavissa seuran toiminnasta ja tapahtumista säännöllisesti. LinkedInissä meillä on myös sivu, jossa viestimme erityisesti kumppanuusasioissa. Nämä ja muut yhteystiedot löydät täältä.

HBV:n sovellus jäsenille

Klikkaa tästä sovellukseen

HBV on ottanut käyttöön HBV-websovelluksen, johon kirjaudutaan viikkokisatunnisteella. Tunnisteen olet saanut viikkokisailmoittautumisen vahvistussähköpostissa. HBV-sovellukseen pääsee ylläolevasta linkistä ja se toimii vain jäsenmaksun vuonna 2024 maksaneille jäsenille. Jos oma viikkokisatunniste on unohtunut tai et ole käynyt viikkokisoissa, tunnisteen voi lähettää itselleen HBV:n jäsenrekisteröitymisen yhteydessä annettuun sähköpostiin sovelluksen kirjautumissivulta kohdasta “Mistä saan tokenin”.

HBV-sovelluksen avulla:

  • voit ilmoittautua tapahtumiin
  • näet viikkokisojen lohkotietosi ja voit syöttää viikkokisapisteitä kisojen ollessa käynnissä
  • näet omat ilmoittautumisesi tapahtumiin
  • voit perua ilmoittautumisiasi tapahtumien aukioloajan puitteissa
  • näet omia jäsentietojasi sekä varustekopin koodin sovelluksen alavalikon kohdasta “omat tiedot”

Jos olet koettanut lähettää itsellesi viikkokisatunnisteen, mutta et saa sähköpostiviestiä, tarkasta roskaposti ja laita tarvittaessa viestiä osoitteeseen info@hbv.fi. Kerro viestissä se sähköpostiosoite, johon jatkossa haluat viestien menevän. Sovellusta voi käyttää joko suoraan selaimessa tai sen voi asentaa esimerkiksi chrome-selaimen avulla puhelimeensa. Jatkossa HBV:n toimintoja keskitetään yhä enemmän toimintoja sovellukseen eivätkä aiempien kesien kaltaiset viikkokisalinkit enää toimi. Alathan siis aktiivisesti käyttää sovellusta!

Rannan säännöt

HBV:n jäsenmaksun maksaneilla on oikeus käyttää seuran pelivälineitä. Peleihin saa ottaa mukaan vain jäsenmaksun maksaneita pelaajia. Välineitä ei saa lainata ulkopuolisille eikä viedä luvatta pois Hietsusta. Seuran välineitä säilytetään koodilukitussa kopissa. Koodin saa hallitukselta. Kopin koodia ei saa huudella, eikä kopin ovea jättää auki. Lukitse kopin lukko aina sekoittamalla koodi.

Muista Hietsussa pelatessasi nämä simppelit säännöt, niin homma sujuu ja fiilis pysyy kaikilla korkealla:

  • Osallistu joka kerta Hietsussa pelatessasi kenttien pystytykseen ja purkuun.
  • Huomioithan ruuhkaisina päivinä muut pelaajat ja kenttien käytön kierrättämisen.
  • Huomioithan Hietsun muut käyttäjät, Hietsu ei ole yksin HBV:n käytössä.
  • Kunnioita ja huolehdi HBVn omaisuudesta – pidä koppi ja ranta siistinä ja tavarat kunnossa.
  • PYSTYTÄ – PELAA – PURA on hyvä periaate. Katso alta video mallisuorituksesta.

Kun saavut rantaan, pystytä kenttä. Lähtökohtaisesti jokainen pelaaja osallistuu vähintään yhden kentän pystykseen ja purkuun per pelikerta. Kentät pystytetään rantaan neljään linjaan.

Helpoin tapa päästä pelaamaan ja löytää pelikavereita on pystyttää kenttä. Voit myös kävellä reippaasti käynnissä olevan pelin laidalle ja kysyä mahtuuko mukaan. HBV:n tapoihin kuuluu pitää huolta, että kaikki pääsevät pelaamaan. Etenkin ruuhkaisina päivinä kaikki joustavat ja antavat mahdollisuuden muillekin pelaamiseen. Ruuhkaisina päivinä on erityisen tärkeää, että kentät pystytetään riittävän tiiviisti, jotta rantaan mahtuu mahdollisimman monta kenttää ja tilaa jää muillekin rannan käyttäjille.

Ranta (suurinpiirtein alempana olevaan kuvaan merkitty alue, ks. tarkempi alue tämän linkin takana), on varattu seuralle kesäkaudeksi toukokuun alusta elokuun loppuun. Muista aina käytöstavat, ja pyytää kohteliaasti mahdollisia muita rannan käyttäjiä  siirtymään, jos kentän pystytys sitä vaatii.

Pelaajien vähetessä kentät puretaan merenrannasta alkaen. Kentän purettuasi palauta kaikki välineet koppiin niille kuuluville paikoille.

E
Viikkokisat
E
Valmennukset
E
Talkoot
E
King/Queen of Hietsu
E
Juniorit

Hietsu Beach Volley

Hiekkarannantie
00100 Helsinki

HBV:n toiminta keskittyy Hietarannan eteläpäähän.

Katso kartasta

Yhteystiedot

Pin It on Pinterest

Share This