Talkoot

HBV on pääsääntöisesti seuran jäsenten talkootyön voimin pyörivä urheiluseura. Viime vuosina voimakkaasti kasvanut seuramme työllistää ympäri vuoden 1-2 seurakoordinaattoria. HBV on palkannut myös muutaman juniorikesätyöntekijän parille ruuhkaisimmalle kesäviikolle OP:n kesäduunituella. Työntekijäresursseista huolimatta suuri osa HBV:n toiminnan toteutumisesta edellyttää sitä, että jäsenet osallistuvat talkoisiin.

Vuoden aikana tapahtuu valtava määrä asioita, joiden takana on jäsenistön riveistä talkoilemaan ryhtynyttä porukkaa. Esimerkiksi seuran turnaukset, viikkokisat, viikkotreenit, kurssit, juhlat ja muut tapahtumat vaativat merkittävää talkoopanosta työntekijöiden tekemän työn lisäksi.

Talkoilemaan ovat tervetulleita kaikki, eikä oman ajallisen panostuksen tarvitse olla suurta. Kun jokainen jäsen tekee jotain etenkin kesäkauden aikana, ranta pysyy mahdollisimman mukavana paikkana meille kaikille pelata ja viettää aikaa. Talkoohommissa on sitä paitsi hauskaa, ja ne ovat loistava paikka tutustua yhteisen tekemisen kautta seuran muihin jäseniin. Talkoissa mukana olleet saavat kesäkauden lopussa kutsun yhteiseen illanviettoon, talkoolaisten bileisiin.

Talkootarpeista ilmoitetaan sähköisessä ilmoittautumisjärjestelmässä, uutiskirjeissä, HBV:n Instagram-tilillä ja Facebook-ryhmässä. Seuraa näitä kanavia tai ota yhteyttä hallitukseen ja kerro, miten voit olla avuksi kesän aikana lähettämällä sähköpostia hallitus@hbv.fi.

Monia mahdollisuuksia talkoiluun

Seuraavassa on tarkempaa tietoa yleisimmistä tehtävistä, joilla voit kantaa kortesi kekoon HBV:n jäsenenä ja talkoolaisena.

Kesäkauden alussa, toukokuussa järjestetään koppitalkoot. Koppitalkoissa laitetaan yhdessä kaikki seuran varusteet kuntoon kesää varten. Koppitalkoissa on tarvetta kymmenille talkoolaisille.

Kesän aikana järjestetään ainakin yksi isompi kilpaturnaus, jossa tarvitaan eniten talkoolaisia, useimmiten jopa lähes sata vapaaehtoista. Talkoolaisia tarvitaan esimerkiksi pelikenttien pystyttämiseen ja purkamiseen, lanaamiseen, pisteiden laskuun ja kirjurointiin, järjestyksenvalvontaan sekä tavaroiden roudaamiseen.

Kilpaturnausten lisäksi kesällä järjestetään useampi harrasteturnaus. Näissä turnauksissa tarvitaan kaavioiden tekijöitä, musiikkivehkeiden pystyttäjiä, päävetäjää rannassa, tuomareita päätösotteluihin, letunpaistajia ja muiden yksittäisten tehtävien hoitajia. Verkot pystytetään ja puretaan itse kisaajien toimesta.

Viikottaisten treenien vetämiseen tarvitaan valmentajia. Valmentajille järjestetään koulutus tehtävään kesäkauden alussa silloin, kun uusille valmentajille on tarvetta. Jos sinulla on jo kokemusta valmentamisesta ja koet sen luontevana talkootehtävänä itsellesi, ota yhteyttä hallitukseen hallitus@hbv.fi.

Edellä mainittujen lisäksi järjestetään ja organisoidaan monenlaista viihteellisempää ja hallinnollisempaa toimintaa seuran jäsenten hyväksi. Jaostoissa ja hallituksessa pääset mukaan suunnittelemaan toimintaa. Jaostoihin voi liittyä mukaan pitkin vuotta. Lue lisää jaostoista. Hallitus valitaan aina vuodeksi kerrallaan syyskokouksessa. Jos talkoileminen hallituksen riveissä kiinnostaa, osallistu kokoukseen tai kerro ennen sitä kiinnostuksestasi lähteä mukaan.

Parasta päivittäistä talkoolaisuutta on aina toimia Hietsussa rantaetiketin mukaan. Huomioi kaikki rannan käyttäjät, pidä ranta siistinä, ja osallistu ennen pelejä kentän pystytykseen, ja pelien jälkeen pura kenttä.

Hietsu Beach Volley

Hiekkarannantie
00100 Helsinki

HBV:n toiminta keskittyy Hietarannan eteläpäähän.

Katso kartasta

Yhteystiedot

Pin It on Pinterest

Share This