Välineiden vuokraus

Seuran jäsenet voivat lainata seuran varusteita käyttöön esimerkiksi matkalle. Lainaaminen edellyttää HBV:n maksettua jäsenyyttä sekä lupaa lainaamiselle HBV:n hallituksen jäseneltä. Kaikkien HBV:n varusteita käyttävien pelaajien on oltava seuran jäseniä. Varusteita ei saa antaa kenenkään ulkopuolisen käyttöön. Lainaaja on vastuussa varusteista ja niiden palauttamisesta sovittuna ajankohtana.

Varusteiden lainaamista voi anoa täyttämällä lainauslomakkeen. Hallitus vastaa, onko varusteiden lainaaminen haluamanasi ajankohtana mahdollista. Varusteita ei voi lainata viikkokisojen (ti ja ke) tai muiden HBV:n pelitapahtumien aikaan, jolloin tarvitaan mahdollisimman paljon verkkoja. Lainausanomus tulee tehdä hyvissä ajoin, ennemmin viikkoja kuin päiviä ennen lainaa.

Löydät varusteiden lainauslomakkeen täältä >>

Palautettuasi välineet takaisin koppiin ilmoita hallitukselle siitä sähköpostitse, jolloin lainasi kuitataan pois. Lisätietoja saa tarvittaessa hallitukselta: hallitus@hbv.fi.

Lisäksi HBV vuokraa jäsenilleen juhla- ja tapahtumakäyttöön soveltuvaa sinistä 4x8m kokoista telttaa hintaan 150€/viikko (pantti 300€). Kangasmateriaali on 500D PVC polyesteriä, joka on paloturvallinen, vedenpitävä ja likaa hylkivä. Teltan pituus on 7820mm, leveys 3940mm ja kulkukorkeus liepeen alta n. 1830mm.

Löydät teltanvuokrauslomakkeen täältä >>

Hietsu Beach Volley

Hiekkarannantie
00100 Helsinki

HBV:n toiminta keskittyy Hietarannan eteläpäähän.

Katso kartasta

Yhteystiedot

Pin It on Pinterest

Share This