Liity jäseneksi

Pääset liittymään jäseneksi jäsenmaksujärjestelmässä. Vuonna 2023 jäsenmaksu on 60 euroa. Alle 18-vuotiaille jäsenmaksu on 20 euroa.

Uutena jäsenenä pääset parhaiten alkuun (jäsenmaksun maksamisen jälkeen) esimerkiksi osallistumalla ohjattuihin treeneihin tai viikkokisoihin, saapumalla rantaan etsimään peliseuraa tai kyselemällä peliseuraa esimerkiksi HBV:n Facebook-ryhmästä. Huomioi, että HBV:llä ei ole mahdollisuutta järjestää kokeilukertoja jäsenyydestä kiinnostuneille, vaan jäsenyys tulee olla maksettuna ennen pelivälineiden käyttöä.

Jäsenenä saat käyttää seuran hyväkuntoisia palloja ja verkkoja Hietsussa. HBV:n välineet ovat käytettävissä aina halutessasi. Muistathan, että kaikkien varusteita käyttävien on oltava HBV:n jäseniä. Touko-syyskuussa sään salliessa rannalta löytyy varmasti peliseuraa. Otathan huomioon, että tiistai- ja keskiviikkoillat on varattu viikkokisoille, ja HBV:n järjestämillä tapahtumilla (kurssit, treenit ja turnaukset) on aina etuajo-oikeus varusteiden käyttöön.

Jäsenenä voit osallistua seuran sisäisiin viikkokisoihin, treeneihin, turnauksiin ja pelimatkoille. Saat vinkkejä kokeneemmilta pelaajilta sekä harjoitteluun että pelitaktiikkaan. Pääset myös osallistumaan saunailtoihin ja bileisiin hyvässä seurassa! Katso HBV:n kalenterista kaikki tulevat tapahtumat.

Jäsenenä velvollisuutesi on aina ottaa kaikki rannan käyttäjät huomioon. Pidäthän siis rannan siistinä ja huomioit muutkin käyttäjät kuin pelaajat.

Rantaetiketti eli miten Hietsussa toimitaan:

  • Osallistu joka kerta Hietsussa pelatessasi kenttien pystytykseen ja purkuun. Katso alta mallisuoritus kentän pystytyksestä ja purkamisesta.
  • Huomioithan ruuhkaisina päivinä muut pelaajat ja kenttien käytön kierrättämisen.
  • Huomioithan Hietsun kaikki käyttäjät, ranta ei ole yksin HBV:n käytössä.
  • Kunnioita ja huolehdi HBV:n omaisuudesta – pidä koppi siistinä.
  • Lue koko rantaetiketti Perustietoa jäsenelle -sivulta.

Hietsu Beach Volley

Hiekkarannantie
00100 Helsinki

HBV:n toiminta keskittyy Hietarannan eteläpäähän.

Katso kartasta

Yhteystiedot

Pin It on Pinterest

Share This