Liity jäseneksi

Pääset liittymään jäseneksi jäsenmaksujärjestelmässä. Vuonna 2024 jäsenmaksu on 85 euroa. Alle 18-vuotiaille jäsenmaksu on 20 euroa.

Uutena jäsenenä pääset parhaiten alkuun saapumalla rantaan etsimään peliseuraa tai kyselemällä peliseuraa esimerkiksi HBV:n Facebook-ryhmästä. Ilmoittaudu myös ohjattuihin treeneihin ja/tai viikkokisoihin.

Huom! HBV:llä ei ole mahdollisuutta järjestää kokeilukertoja jäsenyydestä kiinnostuneille, vaan jäsenyys tulee olla maksettuna ennen pelivälineiden käyttöä.

Jäsenenä käytössäsi rannan alueella 24/7 on hyväkuntoiset pallot, verkot ja muut tarvikkeet varustekopista. Touko-syyskuussa sään salliessa rannalta löytyy parhaiten peliseuraa.
Tiistai- ja keskiviikkoillat on varattu viikkokisoille ja seuran järjestämillä tapahtumilla (kurssit, treenit ja turnaukset) on aina etuajo-oikeus varusteiden käyttöön.
Muistathan, että kaikkien varusteita käyttävien on oltava HBV:n jäseniä.

Jäsenenä voit osallistua seuran sisäisiin viikkokisoihin, treeneihin, turnauksiin ja pelimatkoille. Saat vinkkejä kokeneemmilta pelaajilta sekä harjoitteluun että pelitaktiikkaan. Pääset myös osallistumaan saunailtoihin ja bileisiin hyvässä seurassa! Katso HBV:n kalenterista kaikki tulevat tapahtumat.

Jäsenenä velvollisuutesi on aina ottaa kaikki rannan käyttäjät huomioon. Pidäthän siis rannan siistinä ja huomioit muutkin käyttäjät kuin pelaajat.

Lue lisää rantaetiketistä

 

Muut jäsenyydet

Kannattajajäsen (yksityishlö):

 • Hinta: 200 €/vuosi
 • Jäsenyyteen kuuluu normaali HBV:n vuosijäsenyys sekä vapaavalintainen seuravaate HBV:n osoittamista vaihtoehdoista.
 • Halutessaan saa nimensä kannattajajäsenosioon HBV:n nettisivuille.
 • Mahdollisuus esittää toiveensa kannatusjäsenmaksun kohdentamisesta tiettyyn kohteeseen HBV:n toiminnassa. HBV pyrkii kohdentamaan vähintään 50 % kannattajajäsenyyden arvosta kannattajajäsenen toivomaan kohteeseen (esimerkiksi junioritoimintaan, huippu beach volleyhin juniorit tai aikuiset, harrastetoimintaan, tapahtumakehitykseen).

Kannattajajäsen (yritys):

 • Hinta: 500 €/vuosi
 • Yritys saa logonsa esille koko vuodeksi HBV:n nettisivujen kannattajajäsenosioon.
 • Mahdollisuus yhteen somessa jaettavaan julkaisuun yrityksen kannattajajäsenyydestä, jos yritys niin haluaa.
 • Mahdollisuus esittää toiveensa kannatusjäsenmaksun kohdentamisesta tiettyyn kohteeseen HBV:n toiminnassa. HBV pyrkii kohdentamaan vähintään 50 % kannattajajäsenyyden arvosta kannattajajäsenen toivomaan kohteeseen (esimerkiksi junioritoimintaan, huippu beach volleyhin juniorit tai aikuiset, harrastetoimintaan, tapahtumakehitykseen).

Miksi lähteä mukaan?

 • HBV pyrkii tarjoamaan kaikille yli 1000 jäsenelleen iästä, sukupuolesta ja kansallisuudesta riippumatta tasapuoliset mahdollisuudet harrastaa aktiivisesti beach volleyta maltillisin kustannuksin.
 • HBV:n yli 1000 jäsenestä 55 % on miehiä ja 45 % naisia; junioreita on yli 120, ikähaitari on alle 5-vuotiaasta yli 60-vuotiaaseen, ja joukossa on lukuisia eri kansalaisuuksia.
 • HBV järjestää viikoittaista toimintaa läpi vuoden pääosin vapaaehtoisvoimin.
 • Tukemalla olet mukana mahdollistamassa Suomen suurimman beach volleyn yhteisön aktiivisen toiminnan. Osaltasi vaikutat siihen, että HBV:n arvot (vastuullinen, tasa-arvoinen, inklusiivinen ja aktiivinen) näkyvät vahvasti kaikessa seuran toiminnassa myös vuonna 2024.

Hietsu Beach Volley

Hiekkarannantie
00100 Helsinki

HBV:n toiminta keskittyy Hietarannan eteläpäähän.

Katso kartasta

Yhteystiedot

Pin It on Pinterest

Share This