Valmennukset

HBV järjestää jäsenilleen treenejä ja koulutuksia, sekä lisäksi kaikille avoimia kursseja. Katso junioreiden treenit ja leirit juniorit-sivulta.

Ilmoittautuminen kuhunkin tapahtumaan alkaa noin viikko ennen tapahtumaa HBV:n ilmoittautumisjärjestelmässä.

Treenit jäsenille

Kesäisin jäsenille järjestetään ohjattuja treenejä torstaisin toukokuun lopulta alkaen (katso treenien ajankohta kalenterista). Treeneihin ilmoittaudutaan etukäteen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Ilmoittautumistapahtumassa on lisätietoa tasoista ja yksittäisen treenin hinta.

Talvikaudella treenit järjestetään sunnuntaisin Hiekka Beach Club -sisähallilla osoitteessa Martinkyläntie 59 Vantaalla. Samassa rakennuksessa on Puuilon liike. Edessä on hyvin parkkitilaa. Julkisilla paikalle pääsee keskustasta parhaiten junalla Vantaankosken asemalle, josta on bussiyhteys hallille. Kimppakyydeistä voi sopia HBV:n omassa Whatsapp-ryhmässä. Treeneihin ilmoittaudutaan etukäteen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Ilmoittautumistapahtumassa on lisätietoa tasoista ja yksittäisen treenin hinta.

Peruskurssi

Kesäisin HBV järjestää myös, maksullisia perus- ja tekniikkakursseja. Kursseille ilmoittaudutaan aina ilmoitusjärjestelmässä.

Valmentajavalmennus

HBV:n vapaaehtoiset valmentajat jäsenistöstä ja kesätyöntekijät toimivat pääsääntöisesti jäsenille pidettävien treenien ja kurssien ohjaajina. Vapaaehtoiset valmentajat pääsevät hiomaan valmentajataitojaan kesän alussa valmentajien omissa valmennuksissa. Jos olet kiinnostunut vapaaehtoiseksi valmentajaksi ryhtymisestä, laita viestiä info@hbv.fi.

Hietsu Beach Volley

Hiekkarannantie
00100 Helsinki

HBV:n toiminta keskittyy Hietarannan eteläpäähän.

Katso kartasta

Yhteystiedot

Pin It on Pinterest

Share This