Muut turnaukset

Hietsussa järjestetään kesäkauden aikana runsaasti erilaisia turnauksia. Osa turnauksista on vain HBV:n jäsenille tarkoitettuja,
mutta monet ovat myös kaikille avoimia.

Mestaruus- ja harrasteturnaukset

Varma kesäkauden alkamisen merkki on HBV:n mestaruusturnaus, joka järjestetään useimmiten toukokuun lopulla jonain lauantaina. HBV:n jäsenille tarkoitetussa mestaruusturnauksessa on sarja sekä naisille että miehille, ja se on tarkoitettu harrastepelaajille.

Harrasteturnauksia on järjestetty Hietsussa erilaisia eri kesinä. Jo perinteiseksi on muodostunut heinäkuun ensimmäisen viikon eli Superviikon maanantain Hape Open, harrasteturnaus HBV:n jäsenille.

Turnauksien päivämäärät löydät HBV:n kalenterista ja niihin ilmoittaudutaan ilmoittautumisjärjestelmässä.

JNBT ja JNCT

Jyrki Nurminen Beach Volley Oy (JNBV) organisoi yhdessä Lentopalloliiton kanssa kahta beach volleyn kilpasarjaa 2021-2024. Nämä sarjat koostuvat osakilpailuista, joissa kerätään rankingpisteitä loppukesästä pelattavaan finaaliturnaukseen. Kiertueet ovat pyörineet  vuodesta 2020 lähtien.

JNBT eli Jyrki Nurminen Beach Tour on Suomen toiseksi korkein sarjataso. JNCT eli Jyrki Nurminen Challenger Tour on Suomen kolmanneksi korkein sarjataso.

JNBT:n ja JNCT:n virallinen tiedotus- ja ilmoittautumiskanava on Torneopal ja epävirallinen kiertueiden Facebook-ryhmät:

Beach volley Torneopal

JNBT-Facebook ryhmä

JNCT-Facebook ryhmä

Kiertuesäännöt

Kiertuevastaava: Jyrki Nurminen, puh. 044 086 4280, jyrki.nurminen (at) jnbv.fi

 

Hietsu Beach Volley

Hiekkarannantie
00100 Helsinki

HBV:n toiminta keskittyy Hietarannan eteläpäähän.

Katso kartasta

Yhteystiedot

Pin It on Pinterest

Share This