Juniorit

Tervetuloa Hietsu Beach Volleyn juniorIsivuille!

HBV:n pääpaino on ollut enemmän aikuisten harrastustoiminnassa, mutta 2020-luvun alusta seura on alkanut panostamaan enemmän myös junioreiden tomintaan. Juniorijäsenet saavat osallistua kaikkeen seuran toimintaan läpi vuoden: viikkokisoihin, torstaitreeneihin, talkoisiin ja turnauksiin. Lisäksi kesällä Hietsussa on erityisesti junioreille suunnattuja treenejä sekä talvikaudella junioreille on tarjolla valmennusta sisähalleissa.

Pääset liittymään HBV:n jäseneksi jäsenmaksujärjestelmässä. Alle 18-vuotiaille jäsenmaksu on vain 20 euroa. Liity jäseneksi täällä.

Junioreille ja erityisesti heidän vanhemmilleen on oma whatsapp-ryhmä, josta saa ajankohtaista tietoa junioreiden treeneistä. Liity ryhmään TÄSTÄ.

Tervetuloa mukaan junioritoimintaan!

TALVIKAUSI

Sunnuntaisin on HBV Juniors treeniryhmät ~7-13 -vuotiaille junioreille Hiekka Beach Volley Club biitsihallilla (Ristipellontie 1A). Treeneihin voivat tulla niin aloittelijat, kuin lajia jo harrastaneetkin. Treenin hinta on vain 10€/kerta (HBV:n jäsenyys vaaditaan). Treeneissä on aina paikalla seuran järjestämä valmentaja.

Hiekan treenit talvikaudella:

  • Kenttä 1, klo 10:30 – 12:00/ Noin 7-9 v, ensikertalaiset ja hieman pelanneet
  • Kenttä 2, klo 12:00 – 13:30 / Noin 10-13 v., enemmän pelanneet

Kaikkiin Hiekan treeneihin ennakkoilmoittautuminen HBV:n ilmoittautumisjärjestelmässä.

Triplan biitsihallilla on myös Biitsi.fi junioriryhmiä. Niitä valmentaa ryhmä kokeneita ja beach volleyssä menestyneitä pelaajia, jotka ovat toimineet valmennustehtävissä useita vuosia. Harjoitusryhmiä on useita, ja pelaajat jaetaan tasoryhmiin. Toimintaa tukevat taloudellisesti Hietsu Beach Volley ry, Biitsi Vantaa ry ja Suomen Beach Volley Oy, joten junioreiden omakustannusosuus on kohtuullinen. Lisätietoja: heikki.paija@beachvolleyteamfinland.fi.

KESÄKAUSI

HBV Juniors järjestää kesällä treeniryhmät  noin 7-13 -vuotiaille junioreille Hietsussa. Treeneihin voivat tulla niin aloittelijat, kuin lajia jo harrastaneetkin. Treenit ovat ilmaisia HBVn jäsenille. Treeneissä on aina paikalla seuran järjestämä valmentaja. Kesän tarkempi vuoroaikataulu selviää lähempänä kesää.

Jos joku asia jäi mietityttämään, voit kysyä lisää osoitteesta kesis@hbv.fi.

Hietsu Beach Volley

Hiekkarannantie
00100 Helsinki

HBV:n toiminta keskittyy Hietarannan eteläpäähän.

Katso kartasta

Yhteystiedot

Pin It on Pinterest

Share This