HBV tarjoaa toimintaa myös junioreille

Sunnuntaisin aloittaa treeniryhmää 7-12 -vuotiaille junioreille Hiekalla. Treeneihin voivat tulla niin aloittelijat, kuin lajia jo harrastaneetkin. Tammikuun kerrat ovat ilmaisia kokeilukertoja, jonka jälkeen treenin hinta on 10e/kerta (HBV:n jäsenyys vaaditaan). Kaikkiin treeneihin ennakkoilmoittautuminen osoitteessa https://hbv.fi/tapahtumat/#/. Vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan treenejä ja tulemaan mukaan apuvalmentajiksi kokeneempien valmentajien rinnalle. Myös muita juniorivalmennuksesta kiinnostuneita otetaan mielellään mukaan valmennustiimiimme!

Vinkkaathan treeneistä lähipiirisi 7-12 vuotiaille junioreille ja heidän vanhemmilleen. Lisätietoa HBV:n valmennustoiminnasta saa Elinalta osoitteesta kesis ”ät” hbv.fi.

Junioreille suunnattua beach volley -harjoittelutoimintaa on käynnissä myös Biitsi.fi:llä. Tilaa on erityisesti 12-14 -vuotiaiden alkeisryhmässä ja edistyneempien 14-16 -vuotiaiden ryhmässä.
Lisätietoa vanhempien junioreiden harjoittelusta saat kysymällä Heikki Paijalta: heikki.paija ”ät” beachvolleyteamfinland.fi tai 0405454959.

 

Pin It on Pinterest

Share This