Miltä kuulostaisi kesätyö rannalla beach volleyn parissa? HBV (Hietsu Beach Volley ry) palkkaa kaksi kesätyöntekijää ajanjaksolle toukokuun puolesta välistä elokuun loppuun. Toinen paikoista on jo täytetty, mutta toiseen haetaan vielä tekijää.

Hietsu Beach Volley on maamme suurin beach volley seura. Seurassa on vuosittain noin 800-1000 aktiivista jäsentä. Seura toimii kesäisin Helsingin Hietarannan eteläpäädyssä, jossa sen näkyvintä toimintaa ovat seuran viikkokisat, joihin osallistuu viikoittain noin 200 pelaajaa. HBV organisoi kesän aikana useita kursseja ja turnauksia kaikentasoisille pelaajille. Seuran toiminnan pääpaino on aikuisten harrastetoiminnassa, mutta seura tekee myös juniorityötä.

Wanted: Kesis!

Kesätyöntekijän tehtäviin kuuluu mm. turnausten, kurssien, treenien ja muiden tapahtumien järjestämistä tai järjestelyissä avustamista sekä näihin liittyvän viestinnän hoitamista. Lisäksi kesätyöntekijä vastaa seuran varusteista sekä muiden juoksevien asioiden hoitamisesta. Hän pääsee myös osallistumaan seuran toiminnan kehittämiseen ja ideointiin. Kesätyöntekijä tulee saamaan työhön tarvittavan perehdytyksen ja hänen tukenaan ovat seuran muut toimijat.

Pääasiallisena työpaikkana toimii Hietaniemen uimaranta. Työaika on keskimäärin 37,5 tuntia viikossa, mutta työpäivät ja niiden pituus voivat viikoittain vaihdella. Töiden puolesta olemme joustavia, mutta huomioithan, että töitä tulee olemaan myös arki-iltoina sekä viikonloppuisin. Pidemmät vapaat ovat kuitenkin erikseen sovittavissa.

Kesätyöntekijän tulee työn luonteen vuoksi olla vähintään 18-vuotias ja viestiä sujuvasti suomeksi ja vähintään auttavasti myös englanniksi. Kesätyöntekijällä on reipas asenne ja itsenäinen ote työskentelyyn sekä mielellään lajitaustaa biitsistä ja/tai lentopallosta. Myös liikunta-alan kokemuksesta on hyötyä tässä työssä. Tarjoamme palkan lisäksi toimiston rannalta ja mukavan työympäristön Suomen suurimman beach volley seuran sydämessä.

Kesätyöntekijän palkkauksesta vastaavat Eija ja Ville-Veikko. Jos kiinnostuit, laita hakemus, CV ja palkkatoive osoitteeseen rekry@hbv.fi tai kysy lisää samasta osoitteesta.

Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löytyessä!

 

Pin It on Pinterest

Share This