Kesä alkaa kääntyä loppupuolelle ja on aika juhlistaa kesäkauden päättäjäisiä! Elokuun viimeisenä viikonloppuna ratkotaan himoitut King & Queen of Hietsu -tittelit ja vietetään iltajuhlaa salaisessa paikassa Helsingissä. King & Queen karsintapelit pelataan Hietsussa perjantaina 28.8. klo 16.30 alkaen ja varsinaiset pelit lauantaina 29.8. klo 9.30 alkaen. Perjantaina rannassa ei ole tilaa muille pelaajille, mutta lauantaina mahtuu myös muita pelaajia paikalle. Finaalit pelataan lauantaina noin klo 15.30 alkaen. Katsojille ja pelaajille on tarjolla virvokkeita finaalikierroksilla. Myös vessat ovat rannassa auki molempina päivinä.

 

Pelien jälkeen on kaikilla mahdollisuus peseytyä ja saunoa Taiviksella, josta lähtee bussikuljetus illanviettopaikkaan klo 19:30. Juhlapaikalla on myös iso terassi, joka on avoinna kaikille. Terassille ei tarjoilla ruokaa ja juhlallisuuksien seuraaminen sieltä käsin ei onnistu. Illanviettoa voi jatkaa juhlapaikassa klo 05 asti.

 

 

It is time to celebrate the end of summer season!

King & Queen of Hietsu tournament will be played on the last weekend of August. The qualification rounds will be played on Friday the 28th starting 4:30 PM and the tournament on Saturday the 29th starting 9:30 AM. On Friday beach is reserved for the tournament, but on Saturday tournament will use only 8 courts and there is space for other players. Finals will be played on Saturday starting at 3:30 PM. During the final round there is refreshments served for players and audience. Also toilets are open at Hietsu on both days.

 

After the games on Saturday Taivis is available for shower and sauna. Bus transportation will leave at 7:30 PM to the secret party location. The venue is booked for HBV from 8 PM to 12 AM and it is possible to party on until 5 AM. The venue can host a maximum of 120 people and there is an outdoor terrace.

 

Pin It on Pinterest

Share This