HAKUAIKA ON PÄÄTTYNYT JA PAIKKA TÄYTETTY.

Miltä kuulostaisi kesätyö rannalla beach volleyn parissa? HBV (Hietsu Beach Volley ry) palkkaa kaksi kesätyöntekijää. Toinen paikoista on jo täytetty, mutta toiseen haetaan vielä tekijää ajanjaksolle toukokuun lopusta elokuun loppuun.

Hietsu Beach Volley on maamme suurin beach volley seura. Seurassa on vuosittain noin 800-1000 aktiivista jäsentä. Seura toimii kesäisin Helsingin Hietarannan eteläpäädyssä, jossa sen näkyvintä toimintaa ovat seuran viikkokisat. Viikkokisoihin osallistuu viikoittain noin 200 pelaajaa. HBV organisoi kesän aikana useita treenejä, kursseja ja turnauksia kaikentasoisille pelaajille. Seuran toiminnan pääpaino on aikuisten harrastetoiminnassa, mutta seura tekee myös juniorityötä.

Tehtäviisi kuuluu mm. turnausten, kurssien, treenien ja muiden tapahtumien järjestämistä tai järjestelyissä avustamista sekä näihin liittyvän viestinnän hoitamista. Lisäksi kesätyöntekijä vastaa seuran varusteista sekä muiden juoksevien asioiden hoitamisesta. Pääset myös osallistumaan seuran toiminnan kehittämiseen ja ideointiin. Saat työhön tarvittavan perehdytyksen ja tukenasi ovat seuran muut toimijat.

Pääasiallisena työpaikkana toimii Hietaniemen uimaranta. Työaika on keskimäärin 37,5 tuntia viikossa, mutta työpäivät ja niiden pituus voivat viikoittain vaihdella. Töiden puolesta olemme joustavia, mutta huomioithan, että töitä tulee olemaan myös arki-iltoina sekä viikonloppuisin. Pidemmät vapaat ovat kuitenkin erikseen sovittavissa.

Kesätyöntekijän tulee työn luonteen vuoksi olla vähintään 18-vuotias ja viestiä sujuvasti suomeksi ja vähintään auttavasti myös englanniksi. Jäsenistössä on useita englanninkielisiä henkilöitä. Odotamme reipasta asennetta ja itsenäistä otetta työskentelyyn sekä halua ottaa haltuun viestintää HBV:n sosiaalisen median kanavissa kesän ajaksi. Lajitausta biitsistä ja/tai lentopallosta sekä valmennuskokemus katsotaan eduksi. Myös kyky suunnistaa paikallisympäristössä ja b-ajokortti ovat plussaa. Satunnaisesti saattaa tulla tarve kuljettaa rantaan tavaroita Helsingin seudulta. Tarjoamme mukavan työympäristön Suomen suurimman beach volley seuran sydämessä.

Kesätyöntekijän palkkauksesta vastaavat Mia ja Kimmo.

Hakuaika sunnuntaihin 23.4.2023 asti. Haethan kuitenkin mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löytyessä!

 

Pin It on Pinterest

Share This