Kesä alkaa kääntyä lopuilleen ja pian on aika juhlistaa kesäkauden päättäreitä! Elokuun viimeisenä viikonloppuna ratkotaan himoitut King & Queen of the Hietsu -tittelit ja vietetään iltajuhlaa, jossa palkitaan myös muut kesän aikana ansioituneet pelurit.

Juhlapaikalle kohti keskustaa, siirrytään pelien ja suihkujen jälkeen omatoimisesti. Tila on varattu yksityiskäyttöömme klo 23 asti, jonka jälkeen juhlinta jatkuu samoissa tiloissa aamun pikkutunneille asti. Toistaiseksi salainen juhlapaikka julkistetaan lauantaina rannassa!

Iltajuhlan hintaan 50€ sisältyy maittava buffet-illallinen, alkumalja, narikkamaksu sekä viihdyttävää ohjelmaa illan aikana. Juhlapaikan baarista voi lisäksi ostaa mieleistään juomaa koko illan ajan. King ja Queen voittajat sekä muut kesän aikana ansioituneet palkitaan illallisen jälkeen.

Iltajuhlaan ovat tervetulleita kaikki seuran jäsenet ja heidän avecinsa! Huomioithan kuitenkin, että iltatilaisuus on K18. Avecit ilmoittautuvat iltajuhlaan oman ilmoittautumissivunsa kautta!

ilmoittaudu mukaan viimeistään pe 18.8. klo 10.00: https://prod.hbv.fi/tapahtumat/#/1260/paattarit-iltajuhla-268

Pin It on Pinterest

Share This