Hietsu Beach Volley ry:n sääntömääräinen kevätkokous järjestetään perjantaina 15.5.2020 klo 18:30. Kokouksen paikkana on HBV:n toimisto Hietsun paviljongissa ja lisäksi osallistuminen etäyhteydellä Microsoft Teamsin välityksellä on mahdollista. Vallitsevan koronatilanteen takia kevätkokoukseen on ilmoittauduttava etukäteen HBV:n ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Näin varmistamme, että kokoontumisrajoituksia noudatetaan ja kaikki halukkaat pääsevät osallistumaan kokoukseen myös etäyhteyden välityksellä.

Kevätkokouksen tärkeimpänä asiana esitellään ja vahvistetaan vuoden 2019 tilinpäätös ja toimintakertomus. Kokouksessa käsiteltävät materiaalit toimitetaan etukäteen kokoukseen ilmoittautuneille.

Kevätkokouksen esityslista:

  1. Kokouksen avaus
  2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa
  3. Päätetään kokouksen laillisuudesta ja päätösvaltaisuudesta
  4. Hyväksytään kokouksen esityslista
  5. Esitetään vuoden 2019 tilinpäätös, toimintakertomus ja toiminnantarkastajien lausunto
  6. Päätetään vuoden 2019 tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
  7. Kokouksen päättäminen

HBV’s official annual spring meeting will be held on Friday May the 15th at 6:30 PM at HBV’s office in Hietsu paviljonki and via Microsoft Teams. The meeting will be held in Finnish. Pre-registration is required.

 

Pin It on Pinterest

Share This