Seuravaatteita on tilattu muutaman vuoden välein ja nyt olisi tarjolla vuoden 2020 mallisto. Vaatteet ovat laadukkaita Craftin tuotteita. Ilmoittautumisjärjestelmästä löytyy tilauslomakkeet ja lisätietoa. Sovituskappaleet vaatteista koossa M ovat kopilla, ja pidetään ne myös siellä kaikkien sovitettavissa. Jos tilaat  3.6. mennessä, niin tilauksesi saapuu viikolla 26. Tilatut tuotteet voi noutaa niiden saavuttua HBV:n kesätyöntekijä Elina Lindiltä (kesis@hbv.fi).

 

Tunnusta sinäkin väriä ja hanki kesän cooleimmat peli- ja vapaa-ajan asut HBV:ltä!
Kaikki tuotemallinnukset, tuotetiedot ja hinnat löytyvät galleriasta alempana tässä postauksessa tai tästä pdf:stä.
 
Testiryhmämme sovitti vaatteita ja artikkelin kuvassa Pialla ja Jarnolla päällään vapaa-ajan hupparit M-koossa. Myynnissä on erikseen miesten ja naisten mallit, väreinä musta tai harmaa. Matskua kehuttiin ihanan pehmeänä ja onhan nää ihanat! Lippiksiä on myös kahta mallia; musta verkollisella takaosalla sekä harmaa umpinaisella mallilla. Pian ja Jarnon lippiksistä poiketen lopulliseen malliin tulee lisäksi HBV:n logon alle teksti sekä harmaan lippiksen brodeeraus on valkealla. Koska ne oli meistä hienommat! (Nämä lopulliset versiot nähtävissä mallinnuskuvissa alempana tai tässä pdf:ssä).
Pelitoppien väri on tummansininen ja painatus on valkoisella alaselässä. Naisten koot ovat keskimääräiseen mitoitukseen verrattuna pienehköjä, joten kahden koon välillä pähkäilijöiden kannattanee valita isompi koko. Miehille on tarjolla myös mustat pelishortsit, jotka ovat ohutta ja kevyttä matskua, vaikuttaa kelpo tuotteelle!
Sovitusmahdolisuus: Vaatteiden sovituskappaleet M-koossa ovat Hietsun kopissa maanantai-iltapäivästä alkaen näppituntumaa, sovitusta ja peilailua janoaville.
Vaatteita ja lippiksiä voi tilata 3.6. saakka. Toimitus vaatteille on viikolla 26. Lippiksien toimitus jo aikaisemmin.
Lisätiedot ja tilaaminen onnistuu HBV:n sivujen kautta kunkin tuotteen alta erikseen. https://hbv.fi/tapahtumat/#/
Useammankin saman tuotteen voi tilata, mutta vain yhden kerrallaan. Muistakaahan laittaa lisätietoihin paidan koko sekä tarvittaessa myös väri.
Sit vaan shoppailemaan ja uudistamaan kesän tyyliä!

 

HBV Seuravaatteet 2020

Pin It on Pinterest

Share This